Jump to content
Juoksufoorumi.fi

20.3.


T.A.
 Share

Recommended Posts

Vähän flunssanen olo vielä toistaiseksi eilisen lepopvän jälkeen, mutta kävin 4,7km lenkin (27min) kuitenkin. Takaisinpäin tullessa juoksentelin tuulta vastaan, ei tainnut tehdä kovin hyvää tälle kurkkukivun alulle.. Pitäis osata pitää reilusti muutama päivä taukoa ja parantua kunnolla mutta kun sitten on taas sellanen olo ettei ole tehnyt yhtikäs mitään, kun ei edes lenkille pääse..

Link to comment
Share on other sites

Alkukommenttina pitää heti sanoa, että Landor alkaa päästä jo hyvin vauhtiin, ja sehän on hieno homma se :o)

Oma reeni alkaa tältä viikolta, ja huipentuu toivon mukaan kesän HCM kisaan, jossa välietappina HCR ( olin näköjään jo ilmoittautunut, kun osallistuminen oli siirretty tälle vuodelle vuoden 2004 vammoista).

Crosstrainer Boldiksia katellessa ( en mä niitä aina kato), ja 20 minsaa omaan tasoon nähden kovaa, ja loput 5 minsaa palautellen. Tämä hyvä, että ei tule iskuja jalkaan...kun on vielä takaraivossa nivusvamma syksyltä. Eli kevyesti aloitellaan...ja vauhdit ei vielä huimaa, mutta toivottavasti jo syksystä vois antaa hanaakin.

Illan lopuksi kunnon kuntopiirit eli huolelliset venyttelyt. Aikarajaa ei ole :o)

Link to comment
Share on other sites

Alkukommenttina pitää heti sanoa, että Landor alkaa päästä jo hyvin vauhtiin, ja sehän on hieno homma se :o)

Täytyy katsella miten ukon käy. Koko alkuvuoden olen ihmetellyt miksi kunto ei tahdo nousta. Nyt taas on tulokset kohentuneet viikossa - kahdessa hieman oudonkin nopeasti. Alkaa epäilyttää olisko jotain ylirasitusta ilmassa, sykkeitä laskemassa. Aikoja ja sykkeitä vertaillessa on kuitenkin huomioitava n. 8 kg painon nousu viime kauteen verrattaessa, 88 -> 96 kg.

Link to comment
Share on other sites

Tänään ohjelmassa ensimmäinen mäkiharjoitus. Alku- ja loppuhölkkien lisäksi varsinainen treeni oli rautatiesillan ylitys siten, että ylös suht kovaa, mäen päällä muutama kävelyaskel ja toinen puoli kevyesti rullaten alas. Ja eikun tossut ympäri ja sama uudestaan. Määrä oli juosta tätä rallia 12 minuutin ajan. 6 sillanylitystä siinä ehdin tekemään ja matkaa kertyi reilut 2,4 km. Ensi viikolla aika nousee 18 minuuttiin.

Syke nousi suunnilleen anaer.kynnykselle mäen päällä ja alas rullatessa ehti palautumaan jonnekin 130-140 välille. Juoksu kulki kevyen viikon jälkeen mukavasti ja harjoituksesta jäi hyvä fiilis.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy