Jump to content
Juoksufoorumi.fi

"Telakalla"


jipijii

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 9 months later...
  • 1 month later...

Mulla taas polvet kiusaa enemmän kävellessä kuin juostessa, ainakin toistaiseksi. Ei onneksi pahasti, pystyy ainakin vielä liikkumaan about normaalisti. Sama tilanne viime talvena, pitää varmaan kokeilla polvenlämmittimiä. Telakalle ei haluaisi. -Kulumaahan tämä on melko varmasti, lenkin jälkeen polvet rohisee kuin Audin jarrut viikon seisonnan jäljiltä.

Link to comment
Share on other sites

Pari-kolme viikkoa tapellut iskias säryn kanssa. Oikea ja myös vasen ( jostain syystä ) koipi olleet tosi kipeät, ja oikea jalkaa pettää välillä alta. Juilii reidessä ilkeästi, kun venyttelee. Vähitellen onneksi nyt parempi, mutta oikea polvi on saanut jostain syystä nyt kipeää. Oli aamulla turvoksissa. Laitanko iskiaksen piikkiin tuonkin. Kyllä kai.

 

Pitäis jo hyvää vauhtia treenata kesää kohti, mutta kun ei edes kahtakymppiä jaksa kunnolla juosta, vaan joutuu turvautumaan huilaamiseen, niin ei hyvältä vaikuta. 
 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Tuli pieni takapakki harjoitteluun. eilen lähti tikkaat alta kun tulin katolta alas. mäjähdin noin 3 metristä suoraan pihakivetykselle. lopputuloksena murtunut vasen ranne. ma pitää mennä töölööseen leikkaus arviointiin. toki kirurgin arviossa lukee, että leikata pitää. onko kokemuksia juoksusta kipsi kädessä. netistä lueskelin että keskisalo oli juossut kipsin kanssa.  jos nyt rauhallista pk ta juoksee niin ei siinä hirveästi hikoile. tänään tyydyin koiran kanssa kävely lenkkiin.

  • Confused 1
  • Sad 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

tänään ranne sitten aamulla leikattiin. kipsi kädessä juoksentelin ennen viime viikolla yhteensä 4 kertaa hyvinkin kevyesti. selvästi sykkeet oli lenkeillä yläkantissa sellaiset 7-10 lyöntiä. pään kannalta kuitenkin tärkeitä lenkkejä.

ranne leikattiin siis aamulla ja juurikin äsken puudutus alkoi hiipumaan, jotta kättä edes kykenee liikuttamaa. nyt ei tullut kipsiä vaan sidos viikoksi.. tämä viikko siis rauhallisesti.  mitään huippausta pahoinvointia yms ei esiintynyt ja muumitkaan eivät karanneet laaksosta sen enempää

  • Onnittelut! 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Korjatun käden kanssa voi elää, mutta ei sitä vielä alaspäin voi pitää. Kävin eilen juoksu kävelemässä 7km ja vauhtia 6.10 kun keskisyke oli 132.. Eli 17 yli normaalin. Johtunee siitä, että kroppa on jonkin sortin rasitustilassa. Kun kotona jotain puuhailee niin käsi on ok. Sohvalla istuminen on vaikeinta ja nukkuminen kun käden takia heräilee. Haaste on siis se että panacod ei vaikuta minuun toivotulla tavalla.. Sinänsä hissukseen juokseminen on helpompaa kuin kävely, koska juostessa käsi on automaattisesti ylöspäin eikä roiku vieressä. Pesisiköhän tänään auton yhdellä kädellä vai järjestelisi autotallia. Ainakin nurtsin voi leikata yksi kätisenä.

Link to comment
Share on other sites

Tänään oli juhlapäivä kun sai siteen pois kädestä. Mukaan saadut haavalaput olivat turhia kun haava oli siisti kuin frankkenstainin otsa, eli 11 tikkiä mutta haavassa ei yhtään punotusta tai muutakaan mätimistä. Tänään sitten kevyt 8,5km ja sykkeetkin alkaa laskemaan. Töissä istuminen aiheuttaa ranteessa pientä kolotusta joten välillä pitää kävellä ympyrää. Mielestäni käsi tuntuu myös paremmalta aina kevyen lenkkeilyn jälkeen vai tekeekö mieli tepposen tiedä häntä

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tänään kuin oikein yritti niin sai keskisykkeen 120:iin. Tämä vaati välillä kävelyä ja keskari huimat 6.30. Tikit kädestä ens ti pois, mutta ranne on vielä hieman turpeessa, eikä kättä voi pitää alaspäin pitkiä aikoja. Jännä nähdä kauanko rasitustila kestää. Toisaalta juoksentelun jälkeen käsi on täysin kivuton useamman tunnin

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy