Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 7.7


 Share

Recommended Posts

pk10,1km@5,47, ave 132(71%)

aamu 8 lähtö ja lämpöä oli auringossa jo yli 20C, eikä pelto aukeilla oikein varjoa ollu. No ainakin maisemat oli hyvät kun naapurin rypsipelto oli ruvennu kukkimaan.

Viikonlopun jalikset ja sählyt paino jaloissa, mutta muuten oli ok.

Alkuun 5km 5.55, ave 125 ja toisella vitosella kokeilin juosta 140 sykkeellä. Hyvä testi pppp toteamiseen, kun naapuri mukana. Sano Tesku mitä tahansa niin miula aer kynnys on 139 - 141 (n.75%) ja piste ;=)

Link to comment
Share on other sites

Verryttelyjä 7,9Km.

Lisäksi 10,6Km lenkkeilyä suht mäkisessä maastossa. Eli 5 x malminkartanon jätemäen yli ja takaisin. Aikaa hujahti 1:05:16 keskisykkeen ollessa 157 ja max. 180. Noususummaksi polar näytti 525m. Kymmenen kertaa kävin siis mäen huipulla. Pientä korvausta sille kun en päässyt Stairway to Helliin tänäkään kesänä.

Näitä kun jaksaisi nyt tehdä kerran viikkoon niin ei kevyt kumpuileva maasto tuntuisi enää missään...

Link to comment
Share on other sites

Kirjoitan treenit jo etukäteen (hauskaa vaihtelua). Kohta hyppään fillarin selkään, ja lähden kattomaan sukulaispoikien Helsinki Cupin matseja. Muutama matsi odottaa siis kannustamistaan. Fillarointia tullee noin 40 km arviolta ainakin.

Dodii. Käpylässä tuli käytyä, ja katsoin pari peliä. Toinen peli voitettiin, eli Viikingit tais viedä peräti 6-0 pelin. Toisessa pelissä taas Pohu otti lievän tappion. Harmi ettei tullut eilen käytyä, koska brassit hävis Viikingeille 2-1. Erikoista sinänsä, että brasseilla oli naisvalmentaja.

Paluumatkalla käväsin Paloheinässä, koska LI oli juoksemassa töistä kotio, ja ajallisesti arvioin hänen saapuvan Paloheinään paluumatkani aikoihin. Satoi ihan kivasti, ja pidin välillä hieman sadetta, ja sitten taas kevyesti poljeskelin, ettei vilu ottaisi valtaa. 20 minsan odottelun jälkeen (uitettu koira) LI saapui, ja ei kuulemma tarvinnut enää muuta huoltoa kuin saunan illaksi. Joten poljin sateessa yssin sitten paluumatkan, ja nakkasin saunan päälle.

Paloheinän mäkeä oli Mensongen näköinen karpaasi vetämässä mäkivetoja...liekö havainto ollut oikea? Pidin suosiolla vaan sadetta bussikatoksessa ;)

Arvioin päivän pyöräilyksi 50 kilsaa pyöreesti. Ei noita jaksa mittailla.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy