Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 6.7.2009


Jusufal
 Share

Recommended Posts

Lähettiin lopulta aamupäivästä porukalla Hakunilan kentälle. Läksin jolkottelemaan kenttää ympäri tasaiseen tahtiin. Mittari kentän laidalla vaihteli +15-17 välillä. Paidan riisuin kokonaan pois, kun aurinko paisteli. Puolisen tuntia juoksin ja kävin juomassa, sekä tein vaimon seurassa hiukan punnerruksia ja keskivartaloa. Jatkoin kenttää toiseen suuntaan ja lopulta päätin heittää hiukan kiihtyen niin sain tuntiin 13,4km, eli n.4.30 keskariksi. Aattelin tsekata, mitä keskisyke tommosessa vauhdissa oli, lukemaksi tuli 140. Taas kuntopiiriä hiukan ja vielä 13min avojaloin ruoholla sisältäen muutaman laskettelun, niissä eilinen tuntui kyllä. Koko setti 16km 1.13. Kokonaisuutena eilinen ei painanut ja rennosti meni tuommonen lenkki.

Illansuussa pojan kanssa pullojen keruureissu 37min varmaan reilu 7km, syke 120-130. Huomenna kevyt päivä vuorossa. Pojalle lomakassaan 1,45€.

progress.gif

Link to comment
Share on other sites

Suunnistusta 4 km radalla (5,6 km) 49 minuuttia. Keskisyke 163, max 189.

Olipa ihanaa lauantain talsimisen jälkeen vetää oikein täysin rinnoin, vaikka kun ohitin maalin kurvatakseni viimeiselle rastille metsään niin taisivat luulla et olen joku keuhkotautinen kun läähätin ja puuskutin pää punaisena, mutta ne eivät vaan tunteneet minua (vielä) eivätkä tienneet et otan kaiken aina niin tosissani!

Link to comment
Share on other sites

Vähemmän rauhallista juoksentelua; Kulomäentien päähän, Vähikkälään ja sieltä kotiin. Yhteensä 20,50km (matkanmittaushärö alussa ehkä pari sataa metriä, kun en malttanut odotella sateliitteja). Aikaa paloi 1:30:55, eli vauhtia oli ainakin (häröstä johtuen) 4:26/km.

Tässä tuli samalla testattua uuden kengät (Zoom Victoryt) pitemmällä lenkillä - ja kummassakin akilleksessa on nyt rakot. Hankasi oikein mallikkaasti. Heti kun pääsi Tammenterhon päähän, kengät vikkelästi jalasta pois ja sukkasilla tepastellen kotiin loppumatka. Muuten kengät olivat mukavan kevyet ja rullaavat, kuten Elitetkin on. Niissä oli sama ilmiö ekoilla lenkeillä DS trainerista vaihdettua, mutta oli vaan sen ekan lenkin kun asettui. Saas nähdä kuinka näiden kanssa käy.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy