Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Vanhojen ketjujen poisto


Seppo
 Share

Recommended Posts

Eli tuossa on moderaattoreiden kanssa käyty vähän keskustelu jos täältä yleisen keskustelun puolelta poistettas semmosia vanhoja ketjuja joihin ei ole vastattu yli kolmeen kuukauteen. Tämä siis koskis vain tätä yleistä keskustelua ja ehkä esimerkiksi jääkiekkokeskustelua menneistä kausista tms. Mihinkään juoksuun viittaavaan ei kosketa.

Samalla voitas käydä myös enemmän semmosta chat tyyppistä keskustelua esimerkiksi jonkun maratonin seurannassa tms. Vaikka seuraavan lontoon maratonin aikana vois olla oma ketju täällä yleisellä puolella jossa vois kommentoida juoksun kulkua maratonin aikana.

Link to comment
Share on other sites

Hyvä idea. On paljon sellaisia ketjuja, jotka olivat vilkkaita viikon, kaksi, mutta joita ei tule enää luettua. Niissä ei ole oikeastaan mitään muuta kuin sellaista kevyttä keskinäistä juttelua ja ajatustenvaihtoa. Ne saa minun puolesta kaikki poistaa viemästä tyhjää tilaa.

Muutenkin yleisellä puolella voi harrastaa karsintaa keveästi. On ihan mukava vaihtaa ajatuksia samanhenkisten ihmisten kanssa, mutta niillä ei enää viikon päästä välttämättä ole enää mitään annettavaa.

Eli kannatan ideaa.

Link to comment
Share on other sites

Jätin äänestämättä, mutta periaatteessa olen ollut muuallakin aina vanhojen viestien poistamista vastaan. Hupaisia sanailuja on ollut hauska muistella myöhemminkin, samoin johonkin tiettyyn ajankohtaan liittyviin kirjoituksiin on ollut mukava palata kun samat asiat taas ovat ajankohtaisia.

Kun uskoisin, että serveritila ja tietoliikenneyhteydet jokusen tulevan vuoden aikana kehittyvät/halpenevat eivätkä tilankulutus ja liikennemäärät olisi enää ongelma (vaikka käyttäjämäärät moninkertaistuisivat) ehdotan, että ennen poistoa otat poistettavasta ryppäästä varmuuskopiot. Näin viestiarkiston voi sitten haluttaessa vaikka myöhemmin taas palauttaa täydelliseksi.

Link to comment
Share on other sites

Kysymykseen voiko ketjuja poistaa vastasin: Kyllä voi poistaa.

Kysymykseen pitäisikö "Yleistä" osiota supistaa, pienentää

vastaan: Ehdottomasti ei.

Perustelut: Tänän pitäisi olla juoksuaiheinen foorumi.

Foorumi juoksua tai muuta kestävyysurheilua jollain tasolla harrastavalle ihmiselle. Ihminen ei ole pelkästään, mitä mahdollinen yksi harrastus on.

Yleensä kun ryhmä kokoontuu, ei mennä heti suoraan aiheeseen. Yleensä kyhnytetään, udellaan, tiedustellaan, keskustellaan eli ryhmän muodostukseen kuuluvaa perinteistä prosessia (suoraan oppikirjoista... ei siis keksimääni). Jollei tälläistä "kyhnytyspaikkaa" ole, yhtä hyvin voisi ostaa sen jonkun Noakes kirjan jotain... ja lukea vaan sitä....

Ryhmään kuuluu aina erilaisia ihmisiä. Kriittiseksi prosessin tekee se miten kyhnyttäminen, tiedusteleminen, utelu yms tapahtuu... Ryhmään voi kuulua erilaisia ihmisiä... silloin pitää muistaa tietyt kanssakäymisen perusehdot (siis ei saa olla alikorrekti). Mutta niitäkään ei saa liioitella. Siis olla ylikorrekti.

Eräs tuttavani opetti minulle hienon sanan - assertiivisuus. Henkilön oikeus olla sitä mieltä mitä on, oikeus olla eri mieltä ja oikeus sanoa se ääneen. Ja sitten muistaa se vastapuoli.

Minulle taisi käydä niin että koska en ollut pitkään aikaan oikeastaan kommunikoinut kuin sitä välttämättömintä (duunia ja perhejuttuja, ja sitä vähäistä määrää nykyajan small talkia - jonka useimmiten luen joukkoon bullshit hienommin sanoen humbug), en osannut / osaa suhtautua minua avoimempiin / suorapuheisempiin / kommunikointikykyisempiin ihmisiin.

Joten jäin / jään mykäksi. Mutta mykkyys latistaa... joten mielestäni foorumi tarvitsee pienen "ilotulituspaikan". Tarvitaan keskustelevia ihmisiä. Tarvitaan pientä hulluttelua. Mutta sitten keskusteluun tarvitaan sisältöä. Ja ehdottomasti kriittistä hyvätahtoisuutta - ilman että sanomisiaan joutuu pyytelemään anteeksi. Siis tilannetta jossa mietitään: kenen joukoissa seisot. Se ei ole tämän foorumin tarkoitus kai?

Kysymykseen tuleeko foorumia muuttaa esim. chat-tyyppiseksi vastaan: Ehdottomasti kyllä.

Monipuolisuus rikastuttaa elämää...

Link to comment
Share on other sites

Juu antaa mennä vaan...

Ajattelin tuota rakas harjoituspäiväkirja osiota,

Kannattaako sinne joka päivä rustata tekemisiään?

Jos laittaa vaan oman vko. osion mitä sitten muokkailee viikon kuluessa...

Hmm, no jokainen saa tietysti tehdä niinkuin parhaaksi näkee, taidan kuitenkin siirtyä muokkaajaksi...

Jos ketjua muokkaa ei se virkisty/päivity uutena viestinä, joten se painuu tuossa valikossa alespäin.

Meinaan vaan jotta kun se ei siinä TOP5.ssa näy niin saattaapi tulla avattua turhaan uusia vko. sivuja...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy