Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Humppila ½-maraton


Recommended Posts

Työkaverin innoittamana lähdin Humppilaan kokeilemaan päivän kuntoa 25.6. Ja kannattava reissu siitä tuli. Hellettä piisasi, mutta nähtävästi lyhyt tankkaus osui kohdalleen. Kotiintuomisina oma ennätys 1:32:18.

Suosittelen foorumilaisia laittamaan kisan ensivuoden kisakalenteriin. Mukavan vaihteleva asvaltti/sora-reitti. Pari mäkeä löytyy reitiltä, mutta valtaosa tasaista. Järjestelyt olivat onnistuneet ja huolto 5km välein oli tarpeen. Osallistujia oli alle 40, mutta puitteet riittäisivät isommallekin osallistuja määrälle. Kuulemma joskus alkuaikoina on väkeä ollut yli 300.

Kiitokset Humppilan Veikoille hyvistä järjestelyistä!

Muokattu
Pvm lisäys
Link to comment
Share on other sites

Reitti on ihan hieno juu, ja kaikki toimivaa. Jäi vaan vähän sheissen maku suuhun, kun lähdin yrittämään taannoin sinne ennätystä ja se onnistuikin (alle 1.16)... juhlat loppui sitten lyhyeen kun maalissa tuli todettua että eihän tuo ollut oikean mittainen reitti...:fighting0056:

No, ilmeisesti ovat sen tarkistusmitanneet sittemmin?

Link to comment
Share on other sites

Mukana oltiin. Todellakin 10 euron osallistumismaksulla hyvä kisa eikä ollut ruuhkaa reitillä. Luulin kuulleeni että tänä vuonna starttasi 53 juoksijaa..? Yhdellä juottopisteellä tarjosivat myös konjakkia ja 9-tien asvalttimiehet kyllä kannustivat. Kutsussa mainittiin erikseen, että reitti on nyt virallisesti mitattu joten sinne vaan ennätystä rikkomaan!

Link to comment
Share on other sites

No, ilmeisesti ovat sen tarkistusmitanneet sittemmin?

Näin on. Mainitsivat oikein erikseen, että sama mies joka on HCR:n mitannut kävi tyypittämässä viralliseksi myös Humppilan reitin.

Osallistujamäärästä minulla ei virallista tietoa. Hyvinkin saattoi olla 50 paremmalla puolella, mutta ruuhkaa ei tosiaan ollut tiellä. Muuta kuin asvalttityömään kohdalla 9-tiellä ja sekin autoilijoilla.. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy