Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pirkan Hölkkä -09


Recommended Posts

Onkos tänä vuonna hölkkääjiä? Taidan jo laittaa ilmoittautumisen hyvissä ajoin sisään kun pääsee vielä edullisimmalla taksalla. Muuten se taas unohtuu. Päivänä on perinteiseen tapaan lokakuun 1. viikonloppu eli 4.10 ja näyttäisi olevan 40.kerta.

EDIT: Jaa eipä se ilmoittautuminen näköjään toimikaan vielä hölkän osalta vaikka lupaukset sivuilla on suuret :) No täytyy koittaa muistaa lähipäivinä.

http://www.pirkankierros.fi/indexho1.html

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tulossa ollaan neljättä kertaa. Paavo Nurmi -maratonin perusteella voisi lähteä hakemaan selkeätä parannusta aikaisempiin suorituksiin. Täytyy koettaa rykäistä alussa rivakammin, jotta pääsis vähän nopeampaan jonoon. Ajattelin juosta Pirkan jälkeen Kankaanpäässä kokonaisen, vaikka hieman tuo palautuminen arveluttaa.

Link to comment
Share on other sites

Harkinnassa on josko lähtisin mukaan. Mieli tekee, mutta kovin paljoa ei juoksupohjia ole. Pirkan pyöräilyn 134 km menin läpi, ja muutenkin pyörän selässä on aika kulunut huomattavasti lenkkipolkuja paremmin. Jos mukaan lähdetään, niin minkäänlainen aika ei ole tavoitteena, kunhan rauhassa mennään ja katsellaan, tavoitteenä päästä illaksi kotiin. Pitänee kokeilla omia rajoja jollakin lähiseudun lyhyemmällä matkalla ensin, ja tehdä sitten lähempänä päätös suuntaan tai toiseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

siitähän se Pirkan Kierros taas täyttyy. kunhan aika menee alle 3:51 eli 7 min/km, niin hyva. viime vuonna kompastuin puunjuureen ja menin sitten ihan nurin. onneksi siinä vaiheessa oli vielä nappulahanskat kädessä. nyt sitten tarkempana niiden kivien ja juurien kanssa. jos oikein hyvin menee, niin tuon hölkän jälkeen on harkinnassa maraton Kankaanpäässä tai Ahvenanmaalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Samanlaisia ajatuksia on itsellekin herännyt: Pirkka >> Kankaanpää, eli käytännössä tavoitteenani on tuo Pirkka mutta kun juoksu maistuu...

Se mikä itseä tuossa epäilyttää on aika, eli riittääkö tuo 2vk palautumiseen? Jos riittää mitä olisi järkevää tehdä tuona aikana? :conf:

Kommentoikaapa kokeneemmat.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy