Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kuusamon Karhujuoksu 27.6.2009


Recommended Posts

Avataanpas ketju taas Karhujuoksulle. Eli 27.6.2009 juostaan jälleen Kuusamossa virallisesti mitattu puolimaraton. Reittihän on tasainen ja nopea, ja mahdollistaa hyvät ajat. Tapahtumasta lisäinfoa täällä: http://karhujuhlat.fi/ohjelma.htm

Itse olen juossut tuolla tähän saakka joka kerta kun tapahtuma on järjestetty, mutta tällä kertaa on pakko jättää väliin, kun juoksutreenaus on jäänyt nilkkavaivan vuoksi kilpailemista ajatellen liian vähäiseksi (ks. blogi). Mutta toivottavasti osallistujia tulee runsaasti, ja kiva olisi jos kuntoilijoiden lisäksi tulisi kovia kilpajuoksijoitakin viivalle.

Link to comment
Share on other sites

Oulusta on viikonloppuna kolmeen tapahtumaan suurinpiirtein sama matka, Kuusamo 220 km, Rovaniemi 220 km ja Pielavesi 250 km. Yhdessäkään noista tapahtumista en ole käynyt, olisikohan vaikkapa Kuusamo ohjelmassa. Samalla voisi käydä muksujen kanssa sukulaisissa siinä Kostonjärven rannalla. Jos vaikka pääsisi tuoreen kalan makuun?

Eli Kuusamolle ehkä.

Link to comment
Share on other sites

Juu, tämä oli paikalla. Osallistujia 61. Järjestelyissä on kyllä oppimista vielä, varsinkin jos sinne sattuu joku ulkopaikkakuntalainen tulemaan ummikkona. Ite kuitenkin paikat tiesin, löysin jopa ilmoittautumispaikankin. Ihan tyytyväinen en tulokseeni ole, vaikka juoksinkin melkein keventelemättä kesken raskaan harjoitusviikon. 2 sekuntia parani ennätys.

Link to comment
Share on other sites

Tuli käytyä, ihan niinkuin tatteus sanoi järjestäjien kannattaa satsata ensi vuonna reitin paremmin merkkaamiseen ja ohjaamiseen.Oli Kuusamossa niin monta tapahtumaa yhtäaikaa(karhujuoksu, sm-pyöräily ja yhdistetyn kilpailu) että taisi olla tiukkaa löytää tarpeeksi talkoolaisia kaikkiin hommiin. Itellä meni ihan ok ekaksi kerraksi aika oli rapiat 1.43 joten tyytyväinen täytyy olla. Pisin harjoituslenkki tämän neljän viikon treenin aikana oli 13 km. Kuumalla ilmalla meinas tulla lopussa noutaja, n 16 km:iin asti meni tosi hyvin ja aikahaarukka oli 1.32-1.35 mut sitten lopussa tuli simahdus. Viimeiset 2 kilometriä melkein 14 minuuttia.

Link to comment
Share on other sites

Tapahtuman tuloksia taitaa olla turha googlailla? Vai onko jollaki tietoa mihin ne on haudattu?

Tällä sivulla näkyvät olevan vielä vuoden 2008 tulokset. Jos/kun tämän vuoden tulokset nettiin ilmestyvät, niin luultavasti tuonne. Paikallislehdessä tulokset olivat maanantaina.

Saisivat kyllä julkaista tulokset netissä vähän ripeämpään tahtiin, erityisesti juuri ulkopaikkakuntalaisia juoksijoita ajatellen... ja tuota etukäteistiedottamistakin voisi siellä parantaa, nytkin ko. sivulla oli virheellistä tietoa palkinnoista. Olen näistä asioista sekä reitin km-merkinnoissä olleista heitoista yms. laittanut aiempinakin vuosina järjestäjille sähköpostipalautetta (ihan asialliseen sävyyn), mutta eipä näitä ole taidettu noteerata kaikesta päätellen mitenkään.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy