Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maanantai 15.6


TosiVahva
 Share

Recommended Posts

Ma

Eka aamulenkki tuli tehtyä ja nimenomaan koko "juoksu-uran" sellainen. Koko yönä ei saanut nukuttua, joten tuli mieleen että lähdetääs juoksemaan, että vähän virkistyisi. Kova tuuli ja sade teki ainakin juoksusta erilaisen. Reitin vieressä vielä kun menee järvi, niin lisäsi tuulta vielä jonkun verran enemmän. Ajankohta n. 5.35 - 6.35 ja pituus se 10.5km.

Vähän vaan jäi harmittamaan, että menikö noi kengät nyt siinä, kun lauantaina tein pisimmän lenkin mitä koskaan aikaisemmin on tullu tehtyä, 28.5km, ja nyt vasta ensimmäistä lenkkiä sen jälkeen tehneenä huomasin että oli oikee kenkä tullu astuttua linttaan ulkosyrjän takaosasta. Jonkun verran kyllä häiritsi juoksua. Kengät malli Nike air zoome elite.

Harmittaa kyllä älyttömästi, koska ei oo uusia kenkiä varten tullut budjetoitua yhtään pääomaa. Siinä ja siinä että ois varaa maksaa HCM -osallistumismaksu, jos siltä näyttää että harjottelut etenee siihen malliin, mutta jos nyt vielä pitäs uudet kengät hommata, niin se ois kyllä hei hei sen osalta. Toisaalta vähän ikävä harjotella kengillä jotka tuntuu tosi pahalta jalassa. No, saa nähä muotoutuuko se vielä sopivaksi..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy