Jump to content
Juoksufoorumi.fi

7.6 sunnuntai


Recommended Posts

Viikonlopun toinen pitkis; piti olla siis huomattavasti hissumpaa menoa kun eilen. No ei se ihan onnistunut, mutta yritys oli hyvä - sääolusuhteet olivat ainakin paremmin tänään. Lenkkeilin Rauhalan kautta Linnatuulelle, sieltä jatkoin Vähikkälään asti ja samaa suoraa kotiin asti. Matkaa tuli yhteensä 33,50km - johon aikaa sain tärvättyä 2:37:58. Keskisyke nousi 161bpmään ja kaloreita sain tuhlattua 3578, joka on juuri riittävä määrä siihen, että voin kohta vetää pizzan ihan hyvillä mielin ilman minkäänlaista pelkoa sen vaikuttamisesta painoon, hehhhe.

Link to comment
Share on other sites

Valmistava pitkis Paavo Nurmen puolikasta varten. Hölköttelin tasan 2 ja puoli tuntia. Matkaa taas kertyi tasan 19km. Kilometrivauhti siis 7,53 ja keskityke 137 (74% maximista). Tuonne 12km:n kohdalle sykkeet pysyi jossain 130-133, mutta sitten pompattiin yhtäkkiä 10-13 pykälää ylöspäin ja siellä se pysyi. Tarkoitus olisi Turussa parantaa puolikkaan aikaa ja alittaa 2.30, mikä tarkoittaisi 7,07 kilomertiaikaa, joka on aika paljon kovempi vauhti tälle kunnolle. Saapa nähdä kuinka äijän käy.

Edellisestä ja ensimmäisestä puolikkaasta on aikaa 5 viikkoa ja silloin kiiruhhdin hitaasti 2.39.xx. Kerran olen tässä reilu viikko takaperin saanut alle yhden kympin lenkin, jolloin juoksin 7.02 vauhtia ja sykkeet 131 (70% max.), joten lähden ainakin kokeilemaan sitä n. 7 minuutin vauhtia. Voi olla, että tulee noutaja jossain vaiheessa.

Link to comment
Share on other sites

VL 10 km Köpiksessä. Vauhdista en tiedä, mutta leikki oli kaukana. 405 oli tyhjentynyt lennon aikana ja sitä piti aluksi latailla ja alustaa kaikki uudelleen. No, ei mennyt ihan putkeen, vaan tahti oli maileina yms. jännää. Jätin siis värkin kyttäämisen ja päästelin erimittaisia vetoja, välillä täysillä niin paljon, kun v-käyrä korkealla irtosi. Nyt kaljalle. Illalla viritän laitteen toivottavasti kuntoon, ettei huomennakin tarvitse juosta tatti otsassa täysiä. SkÃ¥l! Piti nimittäin juosta pitkis... Tunnelmaan olisi sopinut Lapinlahden Lintujen "Vanha kivennapalainen vitutuslaulu", juutuubista löytyy...

Link to comment
Share on other sites

Pitkiksenä juoksua kauniissa maisemissa Rokuan kansallispuistossa 2½h vaelluspolkuja. Ylämäet kävellen. Lopuksi pari kevyttä ruskottelua ja niin, tehtiin me paremman puolikkaan kanssa jopa hiekkamäkeen yksi nousu loikkaakin ihan vaan wanhojen hiihtoaikojen muistoksi.

Kelistä, täällä pohjoisessa nää kesät on yleensä vähälumisia, mutta rankkaa raekuuroa pisti tulemaan välillä ja lämpötila oli raikas +4 astetta celciusta. :9999:

Link to comment
Share on other sites

13 km/1:29:00/145 keskisyke/727 kcal/6:51 min km vauhti

Tosi viileä keli, pitkät trikoot ja takki eivät olleet ollenkaan liikaa; olisi pitänyt olla myöskin hanskat kädessä.

Vatsan kanssa ongelmia, eihän tämä ollut kuin vasta toinen lenkki tällä viikolla. Jalat kipeytyivät torstain BodyPumpista, joten pitää välttää bp:tä ensi viikolla, koska lauantaina on luvassa kymppi Forssan Suvi-illassa.

Link to comment
Share on other sites

7/30

Lyhyt lenkki. Jalat on hieman juntturassa, niin nyt edetään varoen. Lisäksi tuli erään koiranomistajan kanssa vaihdettua pari sanaa, kun irrallaan oleva koira alkoi tulla varsin innokkaan oloisesti kohti. Tuli sanottua vähän rumasti, mutta ehkä koiranomistajaa pehmitti kuitenkin se, että annoin myös positiivista palautetta. Kerran on nimittäin koira ottanut pohkeesta näytteen, ja toista kertaa sitä ei tapahdu.

4.74 km / 32:19 / 6:49 min/km

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy