Jump to content
Juoksufoorumi.fi

12.03


roadrunner
 Share

Recommended Posts

Paska reissu, mutta tulipa tehtyä.

Aamulla oli kurkku hiukan kipeä, mutta eihän jääräpää jäänyt kotiin. Pullo vettä matkaan ja pari geeliä ja tien päälle. Sykkeet hirnui p**skaista naurua 5 ensimäistä kilometriä. Sen jälkeen alkoi pysyä 135.ssä 7min kilometrivauhdissa. Mutta joka pikku nyppy nostatti 150.

Menomatkan toista kilometrin mäki oli jo vitseistä parhain. Matelin sitä etanavauhtia ja sykkeet vain huilaili missä sattui.

Lonkkaakin kolotti pitkästä aikaa, vaikka luulin sen vaivan olevan jo ohi. Tulomatkalla alkoi yskittämään ja eihän minulla mitään ventolinea tietenkään matkassa ollut.

Mutta sunnuntain pitkä on nyt sitte juostu. 25km aikaan 2.52. ja ne sykkeet oli sitte mitä sattui.

Hyvää pyhäpäivää kaikille. *Paiskaa palstan oven kiinni kiukkuisena ja poistuu karmit kaulassa murjottamaan soppakattilan ääreen*

Link to comment
Share on other sites

Vaimo ihmetteli että ukko painuu juoksulenkille kevään kauneimpana päivänä, ja käy hiihtämässä pahimmissa lumisateissakin... No, tutkimattomia ovat (juoksu)hullun aivoitukset...

Eli auringosta nauttien 15,5 km, 6.00/km. Huomasi kyllä lähes kahden viikon juoksemattomuuden pohkeissa. Viimeiset kolme kilsaa taistellen oikean pohkeen kramppeja vastaan.

Link to comment
Share on other sites

Paska reissu, mutta tulipa tehtyä.

...

Mutta sunnuntain pitkä on nyt sitte juostu. 25km aikaan 2.52. ja ne sykkeet oli sitte mitä sattui.

Hyvää pyhäpäivää kaikille. *Paiskaa palstan oven kiinni kiukkuisena ja poistuu karmit kaulassa murjottamaan soppakattilan ääreen*

Hei...tämähän oli kuin omasta suustani!

Keli oli tänään aivan mahtava, eikä tuossa juoksussakaan ollut muuta vikaa kuin se, että pumppu murjotti vielä perjantai-illan tapaamisesta vanhojen tuttujen kanssa. Oma viinapää on sen verran näköjään heikentynyt, että aamuyöllä alkoi todella huono olo, eikä ruoka pysynyt sisällä ennen kuin lauantaina klo 17 jälkeen, nesteenkin kanssa oli ongelmia. Eipä ole noin pahaa krapulaa ollut ikinä, vaikken mielestäni niin hirveässä humalassa ollutkaan.

Mutta tänään siis lähdettiin hissuttelemaan, ylämäet oli pakko kävellä, jotta sykkeet pysyivät pääosin alle aek:n (147). Suht hyvin tuo onnistui ihan viimeisiä kilometrejä lukuunottamatta, mutta hitaaksi jäi - toisaalta, mikä siinäkään, kun aurinko paistoi niin upeasti.

Eli PK 2:57 - 25,7 km (6:54/km) - avg 145, max 157.

Ja ennen Tuusulaa ei enää ryypiskellä (mutta ihan tipattomaksi en kuitenkaan lupaa).

Hyvää pyhäpäivää kaikille, yritän olla paiskomatta ovia ja tyydyn murjottamaan moraalista krapulaani...

EDIT: Syy krapulaan oli juuri tuo Seponkin mainitsema Kummeli-elokuva - sen jälkeen sitä baariin tuli lähdettyäkin... "Antakaa määkin huudan, määkin olen kännissä. Hei hei hei" :viheltely

Link to comment
Share on other sites

15km hiihtoa p-tyylillä aikaan 70min. Olo ja tunnelma oli myöskin p-tyylinen. Keli oli hyvä ja keväinen aurinko paistoi. Vaan mies on niin surkeassa :karvinen vedossa sairastelun jälkeen että ylämäkeen meinas hyytyä lopullisesti ja alamäessä meinas nukahtaa. Syke oli melko korkea ja vauhti vielä normaaliakin hitaampi... Lopuksi *itutti jo se auringon paistekin... :seinä

Link to comment
Share on other sites

Tänään lähdin kokeilemaan Keskuspuiston pitkiksen porukkalenkkiä. alkuun meitä oli vain neljä, mutta sitte siinä pyöri enemmänkin porukkaa matkan varrella. Loppuviimein oli vain kaksi jäljellä. Keli oli hieno ja porukassa matka meni mukavasti.

Vauhti ei sitten ollu ihan mitä odotin. Lurkilla oli jääny päivittämättä vauhtiskaalat. Palstalla kun seisoo kai vieläkin 5.00-5.40, niin nyt hitaimmillaan tais olla 5min tuntumassa ja siitä sitte kiihdyteltiin, kunnes parhaimmillaan mentiin alle 4.30 vauhtiakin pidemmän aikaa.

En kai minä tienny vauhdista alkuun, kun matkasta ei ollu hajua. Aattelin vaan, jotta ihan kuin ei mentäis hiljaa ja sillon oli joku 4.50 taulussa. Vauhtia vaan nosteltiin ja minä siinä mukana tuumailin, että onhan tässä aika hyppäys, kun alle 5min vauhtia ei pitkiksillä vielä tänä talvena ollu tullut mentyä. Menihän tuo, vaikka vähän oudolta tuntuikin.

Tuokiokuvana tunnin jälkeen jäi mieleen kun toiselta puolen kaveri sanoo vauhdin olevan 4.16 ja toiselta puolelta kuulen sanat kevyt huoltava. Ok tuo jälkimmäinen toteamus tarkoitti sitä ekaa tuntia, kuulosti vaan aika hassulta :)

Kiitos kaikille lenkkiseurasta! Ehkä taas keväämmällä eksyn sinnekin, nyt edessä vähän lepoa ja pohjoisen reissu. Ai niin, matkaksi arvioin 25,7km ja aikaa käytin tuohon 1.57. En oo tainnu ikinä noin kovaa lenkillä pitkää juosta.

Link to comment
Share on other sites

Naantalin meren jää ja sinne auratut ladut kutsuivat kera auringon.

Ensin koiran kanssa 7,4 km, pulssi 85 ja aikaa vähän toista tuntia.

Sitten ihan ittekseni (plus ne 500 muuta jäällä liikkujaa) 20,1 km (FRWD:llä mitattuna). Aikaa 1:55 ja pulssi 128. Tämä jälkimmäinen reissu luistellen, joka on huonompi (=erittäin huono) lajini ja reidet alkoivat puutua lopussa.

Nyt posket punoittaa! :oops: Olipa hieno ilma.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy