Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lieksan maraton 19.7.


Recommended Posts

Luultavasti olisin juossut puolikkaan Hämeenlinnassa, joka olisi ollut lähempänä Kirkkonummea. "Valitettavasti" olemme varaneet lomamatkan rodokselle kyseisen juoksutapahtuman aikaan, joten ainut puolikas ennen HCM olisi tuo Lieksan puolikas. Toisaalta olemme heinäkuussa viettämässä kesälomaa Jyväskylässä, josta on hieman lyhyempi matka Lieksaan.

Link to comment
Share on other sites

Maratoonista en mitään tiedä (muuta kui että aika kapea oli osallistujamäärä viimme vuonna), mutta SimoHurtan terassilla kannattaa hoitaa palautusjuoman otto (tai sitten Tiniksen)... Voittoaika oli 3.12 risat viime vuonna, puolikkaalla 1.15 risat. Veikkaisin, että reitti on melko tasainen kun niitä heittoja siinä taajamassa niin paljoa ei ole.

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna mukana olleena...puolikkaasta jäi mieleen lähinnä älyttömän kuuma keli (25-27 astetta plussaa). Järjestelyt toimi hyvin, reitti oli kohtuu tasainen, ei kuitenkaan mikään ennätysrata ja juoksualusta vaihteli tavallisesta kestopäällysteestä aina polkuihin ja riippusiltaan. Paluumatkalla (kääntöpaikan jälkeen) tehtiin "ylimääräinen" lenkki jotta saatiin matka täsmäämään. Josko tänäkin vuonna olisi paikallisen hiihtoseuran edustajia kirittämässä?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tunnelmia Lieksan puolikkaalta: Reissasin kotiseuduillani ja tämä maraton-tapahtuma sattui hyvin ohjelmaan siispä karautin Joensuusta Lieksaan hyvissä ajoin ennakkoilmoittautumaan. Auringonporotuksesta huolimatta meininki oli raakasti oman enkan rikkominen. Alkurytinässä tuli tutusti spurtattua liian kovaa ja vasta 8 km:n jälkeen alkoi rytmi tasaantumaan ja oma vauhti löytyä. Reitti vaihteli alun puisto- ja joenvarsipoluista soratiehen ja asfalttiin. Asfaltilla Skylon -tossu kulki kivasti ja soralla tuntui tehoa vähän katoavan. Tienvarren juomista maistelin pienet hörpyt ja vettä kaatelin niskaan. Oma puolikkaan enkka meni rikki puolellatoista minsalla ja maalissa olin ihan sippi. Ehkäpä tasaisemmalla reitillä 1:30 olisi viimeinkin rikottu. Mukavan lupsakka pikkutapahtuma joka toivottavasti järkätään ensi vuonnakin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy