Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Move-ohjelman ajankohdan vaihtaminen


Marny
 Share

Recommended Posts

Muistanko oikein, että jossain vaiheessa tuolla Movessa oli linkki josta sai lähettää kysymyksen "valmentajalle" (kuka se sitten lie ollutkin). Nyt en löydä. Osaako joku konsultoida?

Olen harjoitellut C1-ohjelmalla (tavoiteaika 4h-4.50)maratonille 28.6. Nyt minun pitää siirtää samaan ajankohtaan sattuvien perhejuhlien takia tuo startti elokuun HCM:lle, eli 7 viikkoa eteenpäin. Luonko vain ohjelman uudestaan eri ajankohdalle tuolla Movessa, jolloin se tietysti antaa minulle tuleville viikoille samoja treenejä kuin mitä olen jo muutama viikko sitten tehnyt? Mun aikatavoite tuskin muuttuu miksikään, mutta toisaalta tuntuu kummalliselta palata ohjelmassa 7 viikkoa taaksepäin. Ehkä vaan pitää soveltaa ohjelmaa itse johonkin suuntaan.

Link to comment
Share on other sites

Itse rukkasin ohjelmaa ottamalla käyttöön kokonaan uuden ohjelman: valitsin sopivan ohjelman, määrittelen lähtö- ja loppupäivän. Ihan hyvältä näyttää uusi ohjelma. Luultavasti sun kannattaa valita uusi ohjelma, määritellä lähtöpäivä ja loppupäivä, ja ohjelma ehdottaa uudet harkat.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy