Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Varusteet ekalle triathlonille


Guest Kimmo69
 Share

Recommended Posts

Moi,

Suunnitteilla on ollut avata triathlonura Ikaalisten Spa-tapahtumassa kesäkuun alussa. Fillari ja juoksuhomma on varmaan ok, mutta tuo uimisen varustelupuoli on vielä hakusessa. Märkäpuku on hommattu, mutta miten sillä tarkenee? Onko sallitua käyttää neopreeni sukkia, käsineitä tai päähinettä. Kuinka paljon tuo järjestäjien antama uimalakki oikeasti lämmittää?

Joroisten puolimatka on tavoitteena heinäkuussa!:lipsrsealed:

Link to comment
Share on other sites

Teretulemast hienon lajin pariin! Hommaa kunnon Tri-asu jonka voit jättää märkäpuvun alle ja sitten pyöräillä ja juosta sen kanssa, näin vaihdot sujuu parhaiten.

Voi olla että ikaalisiin kannattaa ottaa vielä oma uimalakki mukaan jonka jätät sitten järjestäjän antaman lakin alle. Kaksi lakkia lämmittää jo aika hyvin. Neopreenihanskoista- ja kengistä en tiedä saako niitä käyttää kisoissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sääntöjen puolesta saa uida kisa-asussa (tai uikkareissakin), eiköhän vesi ole sen verran lämmintä. Omasta tarkenemisesta se vain on kiinni.

Ja jos kyse on (ketjun otsikon mukaisesti) ensikokeilusta, ei kisahaalarikaan ole mitenkään välttämätön - itse aloitin ihan normaalilla sortsit/puuvillainen T-paita -yhdistelmällä..

Link to comment
Share on other sites

Minulla on mietintä myssyn alla kunto-sprintti Nokialla elokuussa ja ihmettelen kanssa tarviiko märkäpukua olla vai riittääkö uinti varusteena normaali triathlon kisa-asu, jolla sitten voi jatkaa pyöräilyn ja juoksun?

Tälläistä kisa-asua olen netistä katsellut:

http://www.orca.com/product/226-race-suit-male

Matkakin on Nokialla sprintissä vaan 300m. Mututuntumalta sanoisin että reippaasti yli puolet osallistujista on uinut ilman märkäpukua...uikkareilla tai kisapuvulla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy