Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ilmainen maraton, ASIAAAAAA!


Recommended Posts

Mainio tempaus. Toivottavasti huolto ym. järjestelyt ovat silti säällisiä, tuohon hintaanhan ei voi vaatia mitään. Maraton on kuitenkin useimmille sellainen "juoksun juhlahetki" että vaikka vähän maksakoot mahdollisimman mukavan tuloksen, kokemuksen, jne. mahdollistamiseksi.

Olen juossut tuolla ensimäisen puolikkaani. Huolto oli asiallinen, juoksija ei...

Reittiä on kuulemma muutettu sen verran, että hiekkatien mäet on pois.

Mukava, pieni kisa. Mielestäni järjestelyt pelasivat, vaikka ei ollut kokemusta aikaisemmin. Hyvät muistot on jääneet ja maaliinkin pääsin, vaikka 8km jälkeen jouduin pistämään kävelyksi.

Link to comment
Share on other sites

Jos maraton on ilmainen ja ennakkoilmoittautujat saavat Juoksija-kortilla viisi euroa alennusta, niin pitääkö tuo tulkita niin, että ennakkoilmoittatumalla maralle saa Juoksija-kortilla viisi euroa rahaa mukaansa.:lolk:

Vau ! Kyllähän tuo 5 euron rahapalkinto houkuttaisi, mutta Aavasaksalla on miljoonia itikoita ja isoja :)

Link to comment
Share on other sites

No menihän se alle neljän tunnin ja nimenomaan jotenkin.

Jalat muuttui puupökkelöiksi kolmenkympin jälkeen ja niitä sitten yritin raahata mukanani maaliin. Opinpahan tästä, että pitkiä lenkkejä pitäisi olla juostuna ennen maraa enemmän kuin yksi ja että viiden asteen kelillä pohjoistuulessa ja raekuuroissa shortsit ei ole ehkä se paras mahdollinen vaatetus. Onneksi maalissa odotti kuuma sauna ja muutaman altaan välin uinti teki hyvää puupökkelöille.

Järjestelyt oli hyvät, hintaan nähden jopa superhyvät ;)

Link to comment
Share on other sites

Uusi kokemus jälleen takana. Voisi kyllä luulla, että maratonit ovat yksitoikkoisia, vaan sitähän ne eivät ole. Eipä juuri kahta samanlaista tunnetta matkan aikana. Eilen oli ennätys vauhdinjaon jakautumisessa, toisella puolikkaalla sain kulumaan aikaa puolisen tuntia ensimmäistä enemmän. Eli kiirettä en ainakaan pitänyt. Kolmas mara tälle juhlavuodelle, viiden aikomuksen sarjasta, eli hyvässä aikataulussa ollaan. No, kaksi maraa kahden viikon välein on minun juoksukilometreille turhan kova suoritus. Järjestelyt jälleen hyvät, sää Lapin kesää "kaikessa komeudessaan" ja palkintojen jaon yhteydessä saimme kuunnella Mulkkujärven keisaria, Oula Mälkättäjää, mitäpä voi enää yhdeltä päivältä enemmän toivoa...

Link to comment
Share on other sites

Ilma oli teillä kyllä eilen mielenkiintoinen raekuuroineen ja räntäsateineen.

Hyviä aikoja oli tutut siellä juosseet. Oli tarkoitus tulla itsekin sinne, mutta tuli nämä 3 viikon räkätauti ja sitten lapsenvahtiongelmat (rehellisesti ottaen, en kovin tiiviisti etsinytkään kun meni motivaatio huonon kunnon vuoksi ja vielä tauon takia).

No seliseli. Jokkehp.ta käsittämätön suoritus juosta näin nopeaa kokonainen terwan jälkeen. Ja onnea eräälle toiselle myös, joka näkyy parantavan aikojaan sitä tahtia, että me kylän muut naiset jäädään nuolemaan näppejämme.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy