Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Oma harjoituspäiväkirja - Berlin 2010


 Share

Recommended Posts

Kokeillaan tällaista pidempiaikaista päiväkirjaa. Toivottavasti tämä sopii tähän foorumin osaan tässä muodossa ja saan siitä kannustusta jatkaa tavoitteeseeni.

Jo tovin mietinnässä ollut juoksuharrastuksen uudelleen aloitus sai viimeisen energia/adrenaliinilatauksen kun seurasin Giron 14 etapin jännittävää loppuratkaisua Eurosportilta. Ehkä outo aasinsilta, mutta pikainen puolen tunnin juoksulenkki raikkaassa ulkoillassa nosti tunnelmaa entisestään. Viimeksi kun sain vastaavan "herätyksen" oli tuloksena Tukholmassa juostu ensimmäinen maraton, ja samalla tuli nostettua kuntoa puolen vuoden aikana keskinkertaisesta hyvään. Tästä tosin jo pari vuotta...

Nyt tavoitteena siis Berliinin mara ensi vuoden syksyllä ja tavoitteena lähinnä kunnon nosto, mutta 4h olisi mukava rikkoa! Jotta olisi lisää tavoitteita matkan varrelle pyrin puolittaa rasvaprosentin n. alle kymmeneen ruokavaliomuutoksella, lisätä saliharjoittelulla lihasmassaa ja kenties juosta puolimaratoneja puolenvuoden välein.

Ajattelin, että tämän ketjun aloitus saisi momentumin säilymään kauemmin kuin ensimmäisen kuukauden ajan. Ainakin kuukauden välein yritän kirjata tänne edistyksestä.

Tilanne (-16kk h-hetkeen):

paino: 81kg

bmi: ~19%

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kuukausi vierähti, joten aika päivitykselle. Kiitos ehdotuksista - tuo blogitoiminto oli uusi asia, jota en aiemmin ollut huomannut. Uusille sivustoille tuskin alan tutustua kun on näitä aiempiakin ihan tarpeeksi luettavana. Katsotaan, jos ensi kuun päivitys löytäisi tuonne blogiosioon.

Lyhyesti viime kuukausi (~15kk h-hetkeen):

- ~12h juoksua (Asics:n sivuston 4h ohjelma tällä hetkellä käytössä)

- sekalainen määrä tunteja maantiepyörän selässä (ei mittaria)

- jalat tällä hetkellä muussina uusista DS Trainer kengistä. Vaatii näköjään vielä varovaista sisäänajoa ennen pidempiä lenkkejä.

- juoksufiilis kokonaisuudessaan hyvä ja paranee kokoajan

- bf = 17.5% (ei bmi kuten virheellisesti aiemmin kirjoitin, henkilövaa'an lukema)

- 81 kg

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy