Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Doodlesta apu kokoontumisten yms. järjestämiseen?


Iacobus
 Share

Recommended Posts

En ole foorumilla nähnyt käytössä doodle.comin palvelua, jolla voi kartoittaa, mitkä ajat ihmisille sopivat tietyn tapahtuman/kokoontumisen ajankohdaksi.

Asiaan: Tässä linkki esimerkkikyselyyn, johon saa ihan vapaasti vaikka millä nimellä kokeilla homman toimivuutta.

http://www.doodle.com/ay6w9kbk5ecav6er

Kaikki kyselyn linkin tietoonsa saavat voivat itse seurata äänestystilanteen edistymistä ja korjailla tietojaan siihen saakka, kun äänestys päättyy.

Ko. palvelun käyttäminen ei vaadi juurikaan erityisiä taitoja eikä edes rekisteröitymistä. Ainakin Lohjanjärven ympärijuoksun ajankohtaa pohtivassa keskustelussa tuosta olisi voinut olla apua.

Esimerkkejä siis, mihin hommaa voi käyttää:

- mihin aikaan ja missä kokoonnutaan ennen HCM:a?

- milloin keskisuomalaisten foorumilaisten Cooper-testi olisi hyvä juosta?

- minä päivänä pikkujoulua olisi paras viettää, että mahd. moni olisi paikalla?

Link to comment
Share on other sites

Myös Nimenhuuto on hyvä ja toimiva palvelu, vaikuttaa vähän monipuolisemmaltakin kuin tuo. Ehkä Doodle voi olla parempi yksittäisen tapahtuman järkkäämiseen, mutta jos järjestää useampia tapahtumia on Nimenhuuto kätsy.

Meillä on tuo futisjoukkueen kanssa käytössä, jos jostain reenistä tai pelistä on poissa niin voi kommenttikenttään lisätä syyn miksi on poissa, tai jos ei ole ihan varma ehtiikö ajoissa, tai matsia varten merkata jos on joku vaiva tms..

Höntsäporukoitten kanssakin tapahtumiin on tullut huomattavasti enemmän porukkaa kun on ottanut oman Nimenhuudon käyttöön. Kyllä se vaan motivoi enemmän itseäkin lähtemään paikalle kun voi tuolta aina tsekata että sinne on vaikka 10 muutakin pelaajaa tulossa eikä tarvitse lähteä mihinkään kauas itsekseen palloa potkimaan.

Ihan yhtä hyvin tuon saa juoksuhommissa toimimaan kuin jalkapallossakin, joten ei muuta kuin testaamaan jos tuollaiselle on tarvetta... Ylläpitokin on vielä innokas kehittämään palvelua, itsekin pari ehdotusta olen sinne lähetellyt ja molemmat toteutettiin melkeinpä heti ;-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy