Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Torstai 21.5. 2009


Pantse
 Share

Recommended Posts

32km@2.34, ave 125. Hypriidillä melko keppeesti, paitsi kun vastatuuleen ajeli.

Tutustuin Cirrus merkkisen allergialääkkeen sivuvaikutuksiin, ja siellä ei ollut mainintaa ajantajun menetyksestä. Nimittäin luulin että tänään on lauantai, siis ainakin oli "lauantai olo". Ja ajattelin että mikäs sen mukavempaa pk-liikuntaa on kuin ottaa pyörä ja lähteä lauantain ratoksi kattelemaan tuusulanmaratoonia. No joo....ei näkyny juoksijoita, eikä eräs paikallinen tienny että ne TÄNÄÄN juostaan. Vasta siinä vaiheessa Cirus anto periksi ja ymmärsin että tänään on Torstai...;) vai pitäskö laittaa ;/

Iso vika ei tarvitse olla kun se on päässä. Mutta positiivistakin oli, ei läheskään niin ahistavaa kuin eilen mutta ei vieläkään ok olo.

Link to comment
Share on other sites

21,1 km/2:28/150 keskisyke/1254 kcal/7:01 min km vauhti

Vanha Vantaan Mara päinvastaiseen suuntaan ja Uusi Mara vuoden 2009 suuntaan.

Kylläpä oli vaihteleva sää: Menomatkalla oli niin kova tuuli, että ensimmäistä kertaa tänä vuonna korvakuulokkeet eivät pysyneet korvissa, vaikka olin sitonut huivin korvien ja kuulokkeiden suojaksi. Viimeiset kolme kilometriä taas aurinko rupesi porottamaan niin lämpimästi, että tuli vähän hiki.

Pitää muistaa nyt, että vuoden 2006 Asicset eivät todellakaan ole hyvät tällaisia pitkiä lenkkejä varten. Polvia alkoi särkemään niin pahasti, että viimeiset juoksukilometrit olivat yhtä tuskaa. Salaa oli mielessä haave juosta tänään vähän pitempi matka, mutta ei pystynyt: Siitä vatsakivut ja särkevät jalat pitivät huolen. No, joku toinen kerta sitten.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy