Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Navitas Maraton 2009, kaikki mukaan!!


Recommended Posts

Tänä vuonna yritetään osallistua paremmalla onnella. Viime vuonna olin jo ilmottautunut kun iski keuhkoputken tulehdus. Sen päälle flunssa ja vielä toinen bronkiitti. Meni siinä kaksi kuukautta etten päässyt juoksemaan. Mutta sitten olenkin kovasti harjoitellut niin että kuukausi sitten iski jonkinlainen bursiitti vasempaan nivuseen. Olen tässä loysäillyt ja levännyt, syonyt ketoriinia ja nyt tuntuu siltä että kyllä tästä taas juostaan. Uimista tuo bursiitti ei ole haitannut.

Kyllä sitä Vattuvuoren nousua jo kaipaa. Tarkoitus olisi nyt nousta sille neljä kertaa. Kaksi vuotta sitten oli melkoinen helle, ilma tyyni, pilveton taivas ja lämpoä kait 28 astetta. Silloin piti pysähtyä viimeiselle juottoasemalle pariksi minuutiksi hengähtämään. Maalissa meni 7 mukillista juomaa samalta seisomalta.

Navitas maraton on urheilullinen juoksutapahtuma olematta mikään markkinatouhotus. Tilaa on juosta ja reitti on selkeä ja maisemaltaan vaihteleva.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nyt on viimein ilmottauduttu täydelle matkalle. Lähden täältä perjantaina ajelemaan Kuopioon jossa yovyn ja mennessä noudan numerolapun kisakansliasta Varkaudesta.

Vähän jo jännittää koko touhu, taitaa olla hyvä merkki. Sään suhteen täytyy vissisti varautua monenmoiseen ilmaan, kaivaa sukelluspuku esille ja kaikki mahdolliset juoksupaitavariaatiot ottaa mukaan. Tällä hetkellä ei ainakaan hellettä ole luvattu, katsotaan nyt miten nuo ennustukset tarkentuvat.

Link to comment
Share on other sites

Olen myös lähdössä juoksemaan puolikkaan.

Minkälainen se rata on - onko hyviä mahdollisuuksia ennätykseenkin?

Entäs onko yleensä yleisöä kannustamassa?

Viime vuoden perusteella mukava tapahtuma, jossa monipuolista ohjelmaa myös lapsille.

Reitti ei ole erityisen nopea, mutta ei erityisen vaativakaan (yksi vaativa nousu x 2).

Yleisöä ihan mukavasti lähtö- ja maalialueella, muutoin harvakseltaan reitin varrella.

-gs

Link to comment
Share on other sites

Numerolappu noudettu!

Tässä se menee aika säätilaa seuratessa ja juoksuvaatteita valitessa. Onko tuulista vai tuulista ja sateista vai pelkästään sateista?

No nyt on ainakin syömisen puolesta tankattu: Anopin makaronilaatikkoa ja salaattia. Yöksi otan vielä raejuustoa ja aamulla puurot naamariin. Se on minun tankkaus maratonille.

Link to comment
Share on other sites

Ennätys tuli!

4 min lähti pois puolikkaan ennätyksestä, uusi on 1.49. :026:

Keli oli loppujen lopuksi aika hyvä lämpöä noin 5 astetta ja pientä sadetta

ensimmäisellä kierroksella.

Ensimmäinen 10,5 km kulki aikaan 57 min ja juoksu oli lähinnä 4h maratoonareiden kanssa kuulumisten vaihtoa. Toiselle kierrokselle lähdettiin tiukemmalla asenteella. Kilometri taulujen ollessa mitä sattui niin vauhti ei kellon mukaan ollut yhtään mitään. Loppusuoralla vasta havahduin kun virallinen kello tikitti 1.49. Luulin ,että lopussa juostaan vielä jotain kierroksia kun edellinen kilometritaulu oli tullut vastaan "18" km kohdalla ja aika oli 1.40.

Jälkimmäinen 10,5 kulki aikaan 52 min mikä on itsellekin melkoinen yllätys, koska normaalit lenkit olen juossut lähinnä 5.40 vauhtia ja silloinkin sykkeet ovat olleet korkealla.

Reitti oli ihan kohtuullinen. Mieleen jäi vain 1 kunnon mäki/ kierros mutta nousu oli loiva. Kierroksen lopussa oli noin 700m kahdensuuntaista liikennettä mutta se ei itseäni haitannut vaan enemmän katselin mahdollisia kiinni otettavia.

Seuraavaksi listalla on Kiimasan savuhölkä, jos saa lapsille hoidon organisoitua / vaimo ei juokse ja juhannuksen jälkeen Pielavesi Cityn puolikas.

Lapsillekin oli oma junnu-maraton mihin myös osallistuttiin 3 lapsen voimin. Ihan kiva ja jopa ilmainen, pisteet siitä!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy