Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 19.5.2009


Velmatti
 Share

Recommended Posts

kähöilyä rattaillen3min käv/ 2min juok(uudet juoksurattaat ;))

8,5km@7,30, ave 120. Loppuun 4*150-50 riäpäsyjä

Lenkin ainoat positiiviset puolet oli uudet rattaat ja gel gayanot 15. Muuten se olikin yhtä helevettiä, keuhkot ei toimi jalat ei toimi järki ei toimi jne..... Vaikka suht terve olo niin ei meinoo happea saada??

Nii siitä järjen toiminnasta, sunnuntaina reilu 25km mäkiseen maastoon rullaluistelua sauvoin!!! Viime lumilla ei yhtään hiihtolenkkiä, että voi olla nivuset hellänä...auuuu. Ja miun tuurilla tulloo joku hyppykuppa tulehus.

Link to comment
Share on other sites

Tänään keskiviikkona tai tiistaina tuntuikin sitten jo niin paljon paremmalta, että piti oikein lähteä lenkkeilemään. Kävin juoksentelemassa epämääräisessä mettäpolulla ikävän pehmeällä suhteellisen reipasta kyytiä yhteensä 12,62km aikaan 56:12. Siitä ei sitten päässytkään pitemmälle, jossei sitten olis halunnu kiertää taloa ympäri kunnes tunti tulee täyteen.. Oikeastaan tuntui juokseminen kohtuullisen kepposelta! Sehän onkin ihan mukavaa touhua. Matkalla muka kului 1333cal.

Link to comment
Share on other sites

Kevyttä fillarointia arviolta 16 kilsaa, ja aikaa käytin jonkunsen verran alle tunteroisen. Myös venyttelyä on harrastettu. Tuosta pitää saada lähes jokapäiväinen rutiini. Jalat tuntuu aika hyviltä, paitsi pakarat vielä hieman ihmeissään, mutta pikkuhiljaa...

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy