Jump to content
Juoksufoorumi.fiperttu

Suomalaisten kaudenavaus

Recommended Posts

Ens viikonloppuna taitaa olla kaikki kotimaiset triathlonhuiput tulessa kun Barcelonan puolimatkan Challenge-kisaan starttaa ainakin Hast, Lemmettylä, Boman ja Kiviranta. Toivanen puolestaan hakee paikkaa Havaijille Lanzaroten Ironmanista lähtönumerolla #2. Maastojuoksun tuore SM-nelonen Kaisa Lehtonen on mukana duathlonin EM-kisassa.

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin odotan kovia suorituksia etenkin Kaisalta ja Teemulta. Duathlonissa on kyllä eläimelliset juoksuvauhdit maailmalla, eli varmaan Kaisa on vielä kovempi sitten kun uintikin lasketaan. Teemulla lienee pyöräily varsin vahva, joten Lanzarote on hyvä paikka silloin kun pyöräilyssä pärjää, ja jaksaa vielä kuumissa olosuhteissa juostakin. Varmaan Barcelonastakin tulee kovia suorituksia. Ei mitään paineita kuitenkaan kenellekään. Aina se Murphy voi näissä busineksissa iskeä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin odotan kovia suorituksia etenkin Kaisalta ja Teemulta. Duathlonissa on kyllä eläimelliset juoksuvauhdit maailmalla, eli varmaan Kaisa on vielä kovempi sitten kun uintikin lasketaan.

Jees, Kaisaa seurataan mielenkiinnolla. Triathlonistit osaavat hyödyntää esimerkillisesti juoksukisat yhdistelmäharjoituksen osana:

"Ajoin jopa juoksun alle pienen vk-tehoisen ergon ja juoksun jälkeen ajoin sitten muutaman minuutin tiukkaa. Oli muuten kamalan tuntuista nostaa sykettä edes yli anakynnyksen pian juoksurääkin perään! Mutta tulipahan kokeiltua ja samalla huomasi, ettei ekaa juoksua kannata ensi viikonloppuna vetää aivan sippiin..."

http://www.kaisalehtonen.blogspot.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pari minuuttia oli Teemu Jammaeria perässä uinnin jälkeen ja n. 3min Ain-Alarin edellä eli se meni ihan mukavasti. Nyt kun on pyöräilty n. 60km johtaa Jammaer, Bayliss minuutin päässä, Ain-Alar vajaan 5min päässä ja Toivanen valitettavasti ilmeisesti top-10:n ulkopuolella mutta paljon on vielä jäljellä ja juoksu lienee perinteiseen tapaan vahvin osuus. http://ironman.com/events/ironman/lanzarote/?show=coverage

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viron karhu on tavoittanut Jammaerin reitin korkeimmassa kohdassa ja alkanee tehdä eroa isolla tuumalla. Jammaer lienee kuitenkin ainakin muutaman minuutin kovempi juoksussa. Bayliss saattaa olla vielä muutaman minuutin nopeampi juoksija kuin Jammaer ja Toivanen lienee samaa tasoa Baylissin kanssa. Saksalaiset top10:ssä taitaa olla pyöräilijöitä ja menettävät todennäköisesti sijoja juoksussa. Perinteiseen tapaan kuuluu olevan tuulista..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uusimmassa kuvapläjäyksessä näyttää Teemukin paahtavan ankarasti. Hänen edellään kuvissa Scott Neydli Scott-pyörällä ja Zipp-kiekoilla joten Teemu lienee heti 10:n ulkopuolella, reilu 10min kärjestä. Siitä on hyvät mahdollisuudet nousta ainakin Havaijin paikoille (top7) jos juoksu kulkee normaalisti.

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

140km kohdalla Neydli on nyt 9. (11min kärkeen) ja hänen perässään putoava Bayliss. Olettaen että Teemu on vielä samassa letkassa saattaa hän juosta tuolta jopa pallille. Jammaer voi olla hieman kaukana mutta Ain-Alarinkaan saavuttaminen 11min takaa ei tuntuisi ihan mahdottomalle.

EDIT:

T2 183,8km

1. Ain-Alar Juhanson EST

2. Bert Jammaer BEL n.0:12

3. Kai Hundertmarck Telekom n.2:30

4. Olaf Sabatschus GER n.6:47

5. Xavier LeFloch FRA 9:05

6. Chris Brands NED 10:40

7. Stephen Bayliss 11:49

8. Caceres-Morales 12:20

9. Vuckovic 12:30

10. Neydli 12:30

12. Teemu Toivanen n. 15:00?

Melko pitkiä on nämä kisat, joutuu poistumaan langoilta mutta eiköhän Teemu nouse seiskan joukkoon :)

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ilolla on tullut seurattua Kaisan menestystä ja kehittymistä. Hurjaa vauhtia duathlonissa pistellään. Ensin kymppi aikaan 35.28, sitten pyörällä 40km (jonka kovuudesta en ymmärrä mitään) ja sitten vielä 5km 18.03. Erinomaista työtä, tosin kevään juoksujen perusteella tiesin kyllä että nainen on kunnossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy