Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 17.05


Recommended Posts

  • Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aviapolisjuoksu

Juoksu lähti hyvin käyntiin, ja eka kilsa taittui 4:26 ajassa. Kärki viiletti ihan omaa menoaan, mutta hyvältä tuntui vielä tässä vaiheessa juoksu. Tokan kilsan väliaika oli 9:45, ja vasemmassa pakarassa alkoi vihlomaan niinmaan perusteellisesti. Juoksin silti suht reippaasti välittämättä kivusta, ja kolmas kilsa tuli vastaan noin 15 minsan pintaan. Vihlova kipu jatkui, ja jouduin hieman himmaamaan vauhtia, ja ylämäki myös avitti tätä vauhdin hiljentämistä. Nelonen tuli vastaan jossain 20:30 ajassa. Pakarakipu voimistui, ja nelosen jälkeinen mäki meni hiipimällä...ja se vähän lievitti kipua. Tiesin, ettei kipu varmaan tuosta nyt häviä enää mihinkään. Piti vaan sietää kipua, that´s it. Kehän vierelle saavuttaessa oli mennyt jo noin 26 minsaa, ja heti nyppylän jälkeen eräs nainen ohitti meikkiksen. Normaalitilanteessa olisin varmaan alkanut kilvottelemaan, mutta nyt oli pakko vaan juosta kivun sietorajoissa maaliin. Hidastin tietoisesti vauhtia, ja se hieman auttoi tuon kivun kanssa. Kilsat meni tästä eteenpäin reilusti vitosen vauhtia paitsi tietysti ysin jälkeen, jossa oli alamäkeä. Hammastapurren sen uskalsi rullata, kun tiesi maalin olevan kohta kohillaan.

Lenkin plussat: Pohje ei vaivannut, mitä eniten pelkäsin. Lisäksi huomasin, että löytyyhän tälläiselle pullukalle vielä vauhtiakin vähän, vaikka keskivauhti ei nyt päätä huimaakaan. Painoa alas vaan, ja pakaralihakset kuntoon, niin homma toimii taas.

Lenkin miinukset: Pakarakipu on uusi tuttavuus. Kaikki muut vammathan olenkin lähes läpikäynyt. Treenilenkeillä tuo pakara on hieman oikutellut, mutta ei koskaan pamahtanut lopullisesti päälle. Vauhtia kontrolloimalla pystyi hieman sietämään suoraansanottuna tuskaa. Nyt isken kylmää pakaraan hela tiden. Ja eiköhän tuo venyttelykin taas kohta ala kiinnostamaan eri malliin. Tuli aika luuserifiilis kyllä maalissa juoksun jälkeen.

Verrat 2 kilsaa Larryn kanssa / 14 minsaa (sisältää venyttelyt kilsan kääntöpaikalla)

10.8 km / 57:45 / 5:21 min/km

Link to comment
Share on other sites

13 km/1:30:40/143 keskisyke/739 kcal/6:58 min km vauhti

Aika vaikea lenkki, kun vatsan kanssa oli isoja ongelmia. No, tulihan juostua.

Lämmintä vaihteeksi.

Sinä sentään pyyhkäiset noinkin pitkän matkan, minä vaan 6,5/41:30/6:23 kello vaan tällä kertaa mukana, mikä olikin kivaa kun ei tarvinnut hosua ja kattella noita sykkeitä. Vatsa minullakaan ei tykkää jos syön ja sitten lähden lenkille, parempi tulos tyhjällä mahalla tai pelkällä aamupuurolla.

Huomasiko muuten kukaan Hesarista juttua Veikka Gustafssonista, jossa sanoo olevansa huolissaan kun ihmiset alkavat ulkoistaa kuntonsa mittareihin. Hän kai tarkoitti sitä samaa kuin minäkin omalla mittarivastaisuudellani, mm. että mittareiden kanssa sähellettäessä helposti unohtaa kuunnella omaa kehoaan ja sen viestejä.

Link to comment
Share on other sites

26,3 km/5.13 min/km sykkeet pyyhki siellä 160 tuntumassa.

viiemen pitkis enne Tuusulanjärven maraa (23.5).

Tavoitteena oli mennä tavoitemaravauhtia 5.20 min/km. Hyvä fiilis ilma ja musiikki kuitenkin siivitti menoa tuonne 5.13 paikkeille. Mukana 1/2 L dexalin mustaherukka erittäin laimeana. Lopussa olisi kaivannut ehkä lisää juotavaa.

Nyt pitää arvioida voiko tuota tavoitevauhtia vähän jopa nostaa. sen verran hyvältä tuntui.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy