Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pyhajärve Triatlon 8.8.


perttu
 Share

Recommended Posts

Vuonna 2001 kilpailin Otepäässä varttimatkalla sotilaiden eurooppacupissa. Oli todella kuuma kisa. Vesikin oli 29-30 C astetta. Pyhäjärvi on aika samea, mutta ihan OK. Pyöräily ja juoksureitit myös ihan OK. Silloin tosin pyöräilyssä hieman huonot asfaltit. Vaihtoalue hyvä ja järjestelyt kaikin puolin toimi. Tietääkseni Otepäässä on kilpailtu ja paljon ennen tuota kisaa, joten perinteitä hyvän kisan järjestämiseen on.

Maisemiltaan Otepää oli ehkä hienoinen pettymys. Olin kuvitelut jotain spektaakkeimaisen kaunista, mutta vastaavia luontomaisemia löytyy Itä-Suomesta vähän joka kylästä ja muualtakin runsaasti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Terveisiä Puhajärveltä!

Olipa naapurit virittäneet melkoisen hienon kilpailun. Järjestelyt pelasivat mahtavasti ja tunnelma oli korkealla. Keli oli helteinen ja käytännössä tuuleton.

Majoitus meillä oli Pühajärve Spa Hotellissa, jonka pihalla kisakeskus sijaitsi. Logistiikka oli siis äärimmäisen helppoa.

Reitti oli aika rankka, nousua piisasi ja tie oli paikoitellen rypyläpintaista neukkuöljysoraa (thx seurakaverille tiekuvauksesta:hali_hehe:), tasaista tosin täysin ilman kuoppia ja kraatereita.

Nousua oli myös juoksussakin hyvästi. Täytynee analysoida tarkemmin kunhan saan datat purettua kompuutterista.

Uinti oli selkeästi pidempi kuin Jorossa ja pyörä 92,6km.

Oma kisa onnistui melkoisen hienosti ilman suurempaa draamaa. Uinti oli tosi rento. Pyörällä aloitin hieman rauhallisemmin kuin jorossa ja nyt vauhti pysyikin melkoisen tasaisena koko pyörälenkin. Kalustona mulla oli tällä kertaa maantiepyörä lisätangolla (reitin jyrkkyydestä peloteltiin kovasti), joka oli kuitenkin ehkä lievästi overkill. Ain-Allarillakin näytti olevan 56-44 ratastus käytössä....

Juoksu kulki myös aika OK vauhtia, yhdessä vaiheessa jouduin tosin hieromaan puutunutta jalkaterää.. ehkä mun skylonit ei oikein pelitä...

Loppuaika 5:16:34, johon olen hyvin tyytyväinen.

Tulokset

Tuloksista huomaa että kisassa oli mukana paljon viestijoukkueita.

Puhajärvetri vs. Finntriathlon 10-0

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Nojoo, en sanoisi että Joroisella oli erityisen huonoa. Tykkäsin kovasti tän vuotisesta kisasta, mutta Virossa oli vaan selkeästi kaikki paremmin.

Vähän tuli fiilis että olis ollu mini-Ironman kisoissa vaikkakin osallistujia oli vähemmän kuin Joroisilla. Tämähän oli ymmärtääkseni eka PuhajärveTri ja varmasti positiivisen sanoman levittämänä ensi vuonna on vielä enemmän osallistujia.

Informaatio ennen kisaa oli ensiluokkaista. Reittikartat, tarkemmat ohjeet ja muutokset agendaan informoitiin hienosti nettisivuilla.

Kisan aikana kuulutukset pelasivat hienosti mm. ilmoitettiin kuka tuli huoltopisteeseen, vaihtoon, maaliin etc.

Kisapaikka oli erittäin hyvä ja kompakti. Hotellihuoneesta minuutissa suoraan transitioalueelle ilman mitään logistiikkaongelmia. Kisapaikan rannassa ja spa hotellissa olisi mahdollisille omille tukijoukoillekin ollut puuhaa ja kilpailijoita näki mukavsti reitillä.

Reitit oli hienot ja haastavat. Ainoa miinus tuo osalla pyöräreittiä ollut rapea öljysorapinta.

Osallistumismaksuun (55eur) kuului edeltävän illan pastapartyt ja kisan jälkeiset after-partyt. Huoltopisteet toimivat myös OK ja normisettien lisäksi oli geelejä ja patukoita tarjolla. Heti maalissa oli sitten tosi maittavaa lihakeittoa, leipää, banaania, finlandiakuulia, kokista...

Kaikenkaikkiaan tunnelma oli kansainvälinen ja kisassa on aineksia selkeästi suurempaankin. Suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

Hyvä Jupis, varmasti ollut mukava kisa!

Soittelin eilen seurakamu JJ:lle, joka oli kanssa menossa mukana. Sieltä tuli kanssa todella hyvää palautetta kisasta, joten ilmeisesti siellä kyllä homma osataan lahden toisellakin puolella.

Täytyisköhän lähteä kurkkaamaan joku vuosi...:viheltely:

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 4 months later...

Olin järjestäjien spa hotellissa 2009..mikähän sen nimi nyt olikaan... Kisa on siinä hotellin pihalla, huoneen ikkunasta näkee suoraan rantaan ja T1 alueelle. Että ei voi olla logistisesti enää helpompaa. Erittäin hienosti järjestetyt kilpailut, ei voi kuin suositella.

Tässä mun kisaraportti vielä ihmeteltäväksi (oli silloin vielä puolikas PuhajärveTriathlonin nimellä)

Itsekin mietin ensi kesälle Puhajärven visiittiä. Katsotaan miten kalenteri alkaa muotoutumaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Käytetään vielä tätä vanhaa lankaa kun saman kylän kisasta edelleen kyse vaikka siis nykyään Tristar111 nimellä menee toista vuotta.

Että terveisiä vaan, upeasti järkätty tapahtuma, isomman shown tuntua ihan tosissaan ja maailmantähtiä. Siihen päälle kauniit maisemat ja hyvä keli. Aivan loistava setti, suosittelen!

Pyörä oli luvatun kova, muutama tosi jyrkkä nousu ja salakavalia pitkiä loivia osuuksia. Kohtuuhyvin meni kuitenkin, ikäsarjasijoitus 14. ja ajan sai puristettua alle 4h mitä vähän lähdettiin yrittämäänkin!

Tulokset http://star-events.cc/site/images/downloads/TRSTEE/trstee2011_111_individual_agegroup_eng.pdf

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy