Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pelastetaan Salon ultramaraton!


3.40
 Share

Recommended Posts

2.9. järjestetään Salon maraton ja puolikas. Ohjelmassa on ollut myös kahtena viime vuonna 60 km:n ultra.

Nyt on kuitenkin niin että vähäisen osanoton takia juoksu on lopettamisuhan alla. Se on ymmärrettävää kun on reittimerkinnöistä lähtien sitä hommaa ihan tarpeeksi järjestäjillä päämatkoillekkin. Viimeksi osanottajia oli puoli tusinaa.

Jos Elokuun loppuun mennessä ilmottautuu 15 juoksijaa, ultra juostaan, on tiedotettu tälle vuodelle. Niinpä ilmottaudun nyt itse tässä palstalla juoksemaan ylipitkänä lenkkinä matkan. Jos muilla on kiinnostusta lähteä mukaan, laittakaa tänne kommentti, niin katsotaan sitten kesällä kannattaako lähteä ilmottautumaan määräaikaan mennessä. Juosta voi vaikka yhteilenkkinä kotiratamaisesti, niden kesken jotka eivät tavoittele tulosta.

Olen juossut kaksi kertaa tuon ultran, ja voin vakuuttaa että Salossa on hieno tunnelma matkasta riippumatta, ja tarjoilu aterioineen juoksun jäkeen on parasta A-luokkaa.

Link to comment
Share on other sites

JOS Masokistista toipuminen sujuisi yllättävän hyvin, niin EHKÄ Salossa voisi käydä hölkyttelemässä 60k lenkin Kotirataultra-hengessä. Tosin näitä kisaviikonloppuja ei minun kesäohjelmaani kovin monta mahdu, ja tämän(kin) viikonlopun varaaminen juoksenteluille ei olisi ihan pelkkä ilmoitusasia... Mutta sen verran vähän näitä ultra-tapahtumia on Suomessa että pitäähän näitä mahdollisuuksien mukaan tukea!

Link to comment
Share on other sites

No minä saatan olla siellä päin Suomea muutenkin tuohon aikaan vuodesta sienimetsästystä harrastamassa, joten ehkä voisin yhdistää reissuun Salon kuusikymppisen. Miksei se menisi kun tuo viisikymppinenkin meni, vai onko siellä ihan jämpti suoritusaika?

Ja sitten on tietenkin tuo Masokisti juuri vähän ennen, mahdanko ehtiä palautua, epäilen, mutta siltä varalta että sataselle en jostain syystä pääsisikään, ultrailu Salossa on luonnollisesti erinomainen vaihtoehto.

Yrittämättä diivailla enempää kuin on tarpeen kysyisin vielä että onko jollakulla siellä päin liikuskelevalla tai asustelevalla mahdollisuus ilmoittaa minut mukaan puolestani? Ilmoittautua pitää näköjään paikan päällä Salossa.

Link to comment
Share on other sites

Harmi että osuu niin pahasti Joutsenon kanssa samalle kuukaudelle.

Salo on vain 3 viikkoa ennen kauden päätavoitetta eli jään vaan seurailemaan tällä kertaa.

Olisi mukava jos kisa järjestettäis jatkossakin sillä seuraavana vuonna varmasti osallistuisin juoksuun.

Samaa vikaa.

Pahasti taitaa jäädä HCM:n ja Joutsenon väliin. Ja Joutseno on ykköstavoite tänä vuonna, niin ei viiti uhkapelata. (paitsi korkeintaan siitä eurokossusta, jos tulee vetoja :hehe ) Hirveän hauskaa olisi kopasta joku ultrakisa, mut harmi ku yhtään kisaa ei ole myöhemmin syksyllä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy