Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Mitä puolikkaita HCR:n jälkeen?


rughead
 Share

Recommended Posts

Oletteko menossa touko-heinäkuun aikana joihinkin puolimara-

kisoihin? Jos, mihin ja miksi? Valaiskaa vielä valaistumatonta.

Jotenkin musta tuntuu että teikäläinenkin tais vähän innostua HCR'n tuomasta fiiliksestä. Nyt kiikaroidaan uusia haasteita kiireellä? Nälkä kun kasvaa syödessä :party0021:

Tuusulanjärven puolikas ois jo launataina 23.5. Ainakin Allekirjoittaneelle tuo on kyllä vähän liian pian, mutta kentien tuo Paavo Nurmen puolikas 27.6. Tuo HCR:n tuoma onnistumisen fiilis on ainakin meikäläiselle sellanen että ei millään pysty olla osallistumatta muihinkin kisoihin tänä kesänä.

Link to comment
Share on other sites

Hienoa, että intoa piisaa HCR:n jälkeen! Kannattaa kuitenkin malttaa palautella rauhassa - jos täysvauhtisen puolikkaan on kiskaissut niin ainakin 2-3 viikkoa olisi hyvä pitää taukoa ennen seuraavaa kisarypistystä. (tauko = kevyttä harjoittelua, itsellä puolikkaan jälkeen menee 1 viikko kevyellä harjoituksella, 2. viikolla pystyy tekemään joitakin kovempia harjoitteita, 3. viikon kuluttua pystyn juoksemaan puolikkaan uudestaan - tällä jaksotuksella pystyn juoksemaan 2-3 puolikasta, sitten tarvitsee jo pidemmän palautus/harjoitusjakson väliin)

-gs

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy