Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Harrastefutaajia Seppolan sekajengiin?


pietari
 Share

Recommended Posts

Moro kaikki,Seppolaiset ja Sepottaret!!

Oli tuolla Sunshinen blogissa kautta rantain juttua maailman parhaimmasta pallopelistä eli futiksesta..ja siihen liittyen Seppolan mies ja naisharrastajien yhteisestä osallistumisesta johonkin turnaukseen..

Nysse löyty!! huudahti mummo kun lasisilmänsä pyykkien välistä koppas!! eli meille sopiva turnee..Harrastefutiksen SM-kisat eli S Syrjävaara cup hesassa 24-26.07-09..Kyseessä olis sekasarja ,jossa naispuolisia pitää olla koko ajan kentällä vähintään 2 kpltta. peliaika on 1x20 minsaa ja turnauksessa on väh.6 pelin takuu per jengi..Homma maksais 150 egee ( 30.05 asti) eli ei paha per kärsä!! Ite voisin ottaa veskarin pestin koska mitään anoppia pienempää en ole koskaan sormistani pudottanut!! itselläni on kesäloma tuolloin joten pääsen mukaan hyvin. Rajoituksena on ettei osallistuja sais olla 2.divarin tai sitä korkeemmalla tasolla pelaava. Onko kiinnostusta? sitovat ilmoittautumiset mulle niin katellaan saadaanko mitään aikaan vaiko ei? Kuntotestäjä ei tartteta tältä jengiltä eli älkää liittäkö CV,hen maratulostanne :grin: tai puolimarankaan. lisätietoja löytyy SPL.n hgin piirin sivustolta. sovitaanko takarajaksi vaikka sitoville ilmoille tuo 27.05?:thumbsup:

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Hienoa ! ensimmäinen nainen siis mukana!! ja kotijoukothan voi mennä vaikka lintsille tuona aikana? jos eivät jaksa futista katsella? Korkeasaarta en uskalla suositella kun itseltänikin pyysivät passia kolmeen kertaan kun yritin takas maihin.

Just näin ajattelin myydä asian perheelle. Voidaan (tai voivat) käydä juuri Lintsillä ja Korkeasaaressa sinä aikana.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä se 12 varmaan on aika hyvä pelaajamäärä, pari enemmänkin voi ottaa jos innokkaita alkaa tulemaan ovista ja ikkunoista. Naisia varmaan kannattais olla ainakin 4, kun kaksi kuitenkin 'joutuu' olemaan koko ajan kentällä. Pienemmällä määrällä tulee vähän ongelmaksi jos tulee loukkaantumisia tai joku vaikka sattuu väsymään...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy