Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Help! Angiina takana, Tukholma edessä, miten harjoitella?


amazon
 Share

Recommended Posts

Jouduin juoksusta pakkolomalle ensin yli viikoksi nuhan takia ja sitten vielä toiseksi viikoksi angiinan vuoksi.:9999: Nyt molemmat on hoidettu ja tennaria toisen eteen. Mutta miten? Tukholmaan olisi tarkoitus mennä mutta vähän pelottaa kun takana ennen sairastelua on vain yksi 28 kilsan lenkki. Sitä ennen juoksin viikossa noin 50-55km, viikon pitkä oli noususuhdanteisesti yli 20 km ja tohon 28km se sitte jäi. Ei ole ollut kyllä tarkoituskaan juosta ennen maraa tota pidempää mutta pari kolme kertaa olisin sen halunnut mennä.

Miten harjoitella nyt ennen tukholmaa. Aikaa on siis enää kolme viikkoa enkä voi heti sännätä juoksemaan pitkää lenkkiä. Olenkin parina päivänä mennyt 7km lenkit joista osan kävelin...En nimittäin halua mitään jälkitauteja!

Talvella olen päässyt juoksemaan säännöllisesti, nyt viimeiset pari kuukautta tähdäten maratonille joka on mulle toinen. Eka meni HCM:ssä aikaan 4,27 viime elokuussa.

Tavoitteeni oli juosta tukholmassa alle 4½ tuntiin mutta enpä tiedä pystynkö nyt siihen...

Kokeneemmat kanssasisaret ja veljet, auttakee! :dankk2:

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Nou hätä, amazon. Sulla on hyvä harjoitteluputki takana ennen sairastumista, joten en usko että mitään on menetetty. Älä ainakaan missään tapauksessa panikoi, ja juokse hirveästi näinä viimeisinä viikkoina. Sun pitkät lenkit varmasti riittää, vaikka niistä nyt olisikin jokunen viikko. Jos tunnet itsesi terveeksi loppuviikolla, voit vielä juosta yhden reilusti alle 20km pitkiksen, ja sitten keventelet normaalisti alkuperäisen suunnitelman mukaan, tietenkin vointiasi kuunnellen. Jos tunnet olosi toipilaaksi edelleen, jätä kokonaan pois viimeinen pitkä lenkki, ja muutenkin otat kevyesti, ettei tule takapakkeja, ja joudu perumaan koko Tukholman. Onneksi kuitenkin on vielä useampi viikko, ehdit toipua rauhassa. Kunto ei täs mihinkään ehdi kadota.

Tsemppiä, Tukholmassa nähdään!

T.Ei yhtään kokeneempi kylläkään...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy