Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 10.5. Äitienpäivä


joukor
 Share

Recommended Posts

Aamulenkki Rehakkaan; 25,01km aikaan 1:55:33 (4:37/km). Tälläkertaa puolimaratoonin väliaika oli 1:36:45. Se on kyllä ihan kova aika ottaen huomioon erittäin rauhallisen alun ja hirmuisen vastatuulen koko Vähikkäläänpäin menevän pätkän matkalla. Leppoisan alun nopeudesta en tiedä, mutta tossa kun lasketteli kerskiarvo vauhtia ylöspäin loppua kohti parhaimmillaan vauhdiksi tuli 3:41/km.. Vähän liikaa ylläpidettäväksi..

Lenkistä jäi kyllä ihan hyvä maku Yyterin maratoonia varten. Siellä pitäisi lähteä juoksemaan, toisin kuin tässä lenkissä, tasavauhdilla tähtäimenä pysyä koko matka 4:45/km kieppeillä. Kun näkyy avatarissakin olevalla logolla varustettu paita siellä, niin voipi sitten manata kun olen tien tukkeena tästä vauhdinjaosta epäonnistuneena..

Link to comment
Share on other sites

Tänään aika hyvät fiilikset.Yli 2 viikon juoksutauon jälkeen viikon kilometri määrä 30km. Eilen hcr ja tänään lepoa äitienpäivän merkeissä. Flunssakin/poskiontelontulehdus tuli loppujen lopuksi taltutettua. Aika ei ollut kummoinen 2.21.59(parempi kuin viime vuoden hcr juoksussa), mutta en odottanutkaan koska vasta viime tiistaina loppui lääkekuuri.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja muille vaan muuten hyvää sunnuntaipäivää!:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Vielä toinenkin lenkki tälle päivälle.. Kylää ympäri nyt iltasesta sateella 8,01km aikaan 38:53. Ihan ok, kevyttä oli ja sade teki ihan mukavan lisän tähän lenkkiin.

Tiukkaa settiä, jos mara ensi la. Veikkaisin, että aamulenkkisi perusteella voisit lähteä paljon kovempaan vauhtiin. Näkyy Yyterissä, samoilla tavoitevauhdeilla mennään (4:40ish).

Link to comment
Share on other sites

Niinhän sitä piti lepäillä HCR:n jälkeen, mutta keli oli niin hieno, että ei tullut mitään. Ulos ja pyörä alle ja leppoisaa pyörittelyä Espoossa ja Helsingissä. Paljon oli ihmistä liikkeellä ja tällainen aktiivinen lepo sopi itellekin oikein hyvin.

Loppujen lopuksi kilsoja vähän reilut 50. Paluumatkalla piti hakea jättipussi karkkia :hali_popcorn:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy