Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kurrenkierros 14.5.2009


Recommended Posts

Kauniaisten ympäri juostaan 10km taas torstaina. Kalenterin mukaan näytti olevan melko hiljaista sepottajien osanotto. Viime vuonna jäi tuo uusittu reitti juoksematta, mutta ilmeisesti reitti ei ole kovin merkittävästi muuttunut. Onko jollakin tietoa tuon reitin mittatarkkudesta? Sivuilla on mainittu 10,0km, joten ilmeisesti tuo ei yli sataa metriä kympistä heitä. Taannoisilta juoksuilta muistan, että viimeinen kilsa on tupannut olemaan pitkän puoleinen...

Link to comment
Share on other sites

Ilmoittauduin eilen. Saa nähdä miten kulkee, kun HCR:stä on vajaa viikko, mutta jalat tuntuisivat olevan kohtuullisessa kunnossa, joten uskaltaa tätäkin kokeilla. Tänne muuten verkkoilmoittautumisaika menee umpeen tänään klo 20. Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä toki onnistuu, mutta on sitten puolta tyyriimpää.

Olen lähdössä ensimmäistä kertaa, joten tuon matkan tarkkuudesta en osaa sanoa mitään. Reitti on lenkeiltä enimmäkseen tuttu, joskaan ei samalta lenkiltä eikä aina samaan suuntaan. Minulle ei tuolla mittaustarkkuudella suurtakaan merkitystä kunhan on sinne päin. Jos reitti ei ole virallisesti mitattu ei se ole tilastokelpoinen oli matka sitten tarkka tai ei. Toki todellinen pituus olisi sikäli kiva tietää että voisi laskea tarkan kilometrivauhdin.

Link to comment
Share on other sites

Eipäs tullut ennätystä tästä kisasta. Takkiin tuli 24 sec. Otin alun varovaisesti säästellen voimia lopun nousuille. Puolimatkan väliaika 22:02 lupasi vielä kelpo tulosta. Loppumatkaan sain tuhrattua yli 24 minuuttia. Voimat loppuivat. Tasasella mentiin hätäsesti 4:30/km vauhtia, kun alussa tasamaalla kulki 4:10/km. Narsistisimman sivupersoonani mukaan sippaaminen johtui viime viikon flunssasta.

Link to comment
Share on other sites

Mä en sipannut, mutta viihdyin muuten vaan himpun verran päälle 40 minuuttia matkalla. Taaborin hölkkään verrattuna aika huononi noin minuutilla mutta keskisyke oli 5 pykälää korkeampi, tästä vois tehdä johtopäätöksen että kunto ei ollut ainakaan parempi. Lenkki oli mukavan vaihteleva, tosin korkeuseroja ja muita kiemuroita oli niin paljon että ei tämä kovin nopea reitti ollut.

Harmiteltavasti pääsi joukkukilpailun voitto karkaamaan Endurancelta, joukkue Tommi - Hietsu - WinterRoad - Edwin juoksi mainiosti mutta ilmeisesti 10-20 sekuntia olisi pitänyt kiristää että joukkuekilpailun ykköspaikka olisi irronnut. Mutta ensi vuonna uusi yritys, Hietsu hoitaa varmasti joukkueen kasaamisen taas ensi keväänä!

Link to comment
Share on other sites

Ihan ok juoksu tuli Kurrella. Loppuaika 39:18, kun tavoite oli alle 39min. Alun väliajat hieman hämmästyttivät (2km/7:10), mutta nuo kilometrimerkinnät näyttivät olevan hieman sinne päin.

Vuoden ekaksi kympiksi "ihan jees" -suoritus. Kolme minuuttia lähti kahden vuoden takaisesta ajasta pois. Positiivinen yllätys siihen nähden, että viime viikon keskiviikon tonnin vedot ja sunnuntain nelisataset olivat aivan karmeeta rämpimistä. Kolmen päivän totaalilepo onneksi auttoi. Forssaan sitten lähdetään hakemaan minuutin parannusta tähän aikaan.

Link to comment
Share on other sites

Harmiteltavasti pääsi joukkukilpailun voitto karkaamaan Endurancelta, joukkue Tommi - Hietsu - WinterRoad - Edwin juoksi mainiosti mutta ilmeisesti 10-20 sekuntia olisi pitänyt kiristää että joukkuekilpailun ykköspaikka olisi irronnut. Mutta ensi vuonna uusi yritys,

Jep, 17 sekuntia tuli takkiin:

1) BBS (ilmeisesti suunnistajia) 2.26.39 (ka 36.39),

2) Endurance 2.26.56 (ka 36.44),

3) MS Parma 2.27.53 (ka 36.58), ...

x) Endurance II (corner, WauchtiP, Antero, Mara.S) 2.52.23.

Ensin Karhu-viestissä katkera loppukiritappio Klaukkalalle ja nyt tämä... Eräskin joukkueemme jäsen manaili, että tästä riittää jossittelemista syksyyn asti. No joo, eilen vielä harmitti niin pirusti, mutta kai tää tästä. :hali_hehe:

Ensi vuonna todellakin uusi yritys! Olen kyllä ylpeä seurastani, joka sai mukaan kahdeksan miestä ja yhden naisen. Tommille M40-sarjan hopeaa, Winterroadille M50-sarjan hopeaa ja Hannalle N40-sarjan pronssia.

Varmaankin mm. SM-maastot vähän verottivat osanottoa, mutta matkakulut ovat ainakin vähäisemmät. Hieno kisa vaihtelevalla reitillä!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Mukava kisa sopivan lämmittely-/jäähdyttelyhölkän päässä. Taisi olla lyhyin kisa sitten armeijan cooperin ja siitä on jo aikaa. Sääli että kisa nuoret suunnistajat vastaan vanhemmat ultranylkyt päättyi suunnistajien niukkaan voittoon.

Olen ihan tyytyväinen juoksuun. Tiukka vk eilen ja 20 km kevyt pk aamulla antoi mukavan miniryppään. Viime lauantain HCR ja viikon pk-kilomterit tuntuivat vielä jaloissa, joten kulki lähempänä puolikkaan vauhtia ja sykkeitä mutta tuo nyt oli odotettavissa. Aika oli noin 5s/km nopeampaa kuin HCR:ssä. Edellyttäen siis, että reitti ei ollut alimittainen, kun ei ollut virallisesti mitattu.

Link to comment
Share on other sites

Jep, 17 sekuntia tuli takkiin:

1) BBS (ilmeisesti suunnistajia) 2.26.39 (ka 36.39),

2) Endurance 2.26.56 (ka 36.44),

Sori, kuntoni on tasan minuutin huonompi kuin viime vuonna!

Pikkuvaivoista huolimatta täytyy lisätä treeniä!

Hietsulle onnittelut hyvästä juoksusta & ajasta, sekä ekasta voitostasi meiksiä vastaan!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy