Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kölnin maraton


Recommended Posts

  • 3 months later...
  • 1 month later...

Reissu on tehty. Fiilikset on hyvät, enkka parani melkein 8 minsaa ja pääsin alle maagisen 3.45 eli aika oli 3.44,56. Parempaankin ois ollu aineksia mutta vikalla kympillä rupes vasen pohje ja takareisi ilmottamaan että haluavat kohta krampata joten vauhtia piti vähän pudottaa, tossa tais 5 minsaa tulla takkiin. Mutta kaikenkaikkiaan on pakko olla enemmän kuin tyytyväinen kaikkien loukkaantumisten ja sairastelujen jälkeen, jäipähän ens vuodelle lisää tavoiteltavaa.

Link to comment
Share on other sites

Kävin perheloman ohessa hölkyttelemässä paikallisen serkkupoikani kanssa ennätysajan reiluun neljään tuntiin (4:09;xx). Mukava ja hyvin järjestetty tapahtuma. Reitti kierteli ydinkeskustaa tähden muotoisena, joten yleisöä piisasi koko ajan. Aamu oli kylmä ja yli puoli tuntia porrastetussa lähdössä vähän palelsi, mutta puolilta päivin matkaan päästessä ilma lämpeni sopivasti.

Vuoden tai kahden päästä käytäneen tarkistamassa vähän pienemmät karkelot naapurikaupunki Bonnissa. Silloin olisi tarkoitus treenata vähän lajinomaisemmin. Nyt meni pitkälti fudis- ja iltarastipohjilla, joten peruskestävyyttä puuttuu pahanlaisesti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy