Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Huhtikuu 2009


Herra47
 Share

Recommended Posts

Huhtikuu on taputeltu, vaikkakin harmikseni tänään oli pidettävä kahdeksas lepopäivä (yllättäen ohjelmassa oli 7km hölköttelyä). Aiempi määräenkka oli toukokuulta 2008 (225km) ja lisäksi kyseessä oli elämäni kolmas yli 200km:n kuukausi. Tosin edelleenkään en ole ikinä juossut yli 70km/vko. Voin sanoa askeleen lentäneen mainiosti lumien lähdettyä.

293km / 23.43 (4.51/km)

Link to comment
Share on other sites

400,6 km, joista 152,3 km lastenvaunujen kera. Keskivauhti 6:03/km, keskisyke 143 - vaunulenkeillä lukemat 6:16/km ja 145. Lepopäiviä 4, harjoituksia 38 kpl, kaksi satkuviikkoa.

Edellinen kuukausiennätys oli alle 300 km, joten mukavasti tuli kilsoja isäkuukauden aikana, homma sujui niin mainiosti, että ennen seuraavia isoja tavoitteita pitää varmaan ottaa ainakin 3 kk koti-isinä... :goodvibes:

Nyt alkaa jo keventely kohti Perniötä, samaa tahtia ei enää jalat kestä. Nylkytysfiilis "etenen kuin tervassa" ilman vaunuja on viime päivinä tarkoittanut noin 5:40/km tahtia, joten tuokin vauhti on noussut myös kuukauden aikana ihan mukavasti - tai sitten sykkeet vain jämähtäneet alas, mutta fiilispohjalla tuo on ollut ihan kevyen tuntuistakin.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Huhtikuun saldot:

  • Juoksu: n. 350km. Länsiväylässä oma ennätys.
  • Voimaharjoittelu: n. 12 tuntia (GPP-/CrossFit-tyypistä).
  • Seinäkiipeily: 1,5 tuntia.
  • Lepopäivät: 1 päivä ilman mitään treeniä.

Juoksukilometrit kasvoivat kuten pitikin, ja toisaalta pystyin pitämään CrossFit-tyyppiset treenit mukana kuvioissa kolme krt / viikko. Olo on hyvä; voimaa ja juoksuvoimaa on varmaa enemmän kuin koskaan ennen. Kevään positiivisin palaute tuli Urheilulääkäriaseman kuntotestistä sairaanhoitajan kommentin muodossa hieman moittivaan sävyyn: "sun rasvaprosenttis on ihan normaalin alarajalla" ja samassa testissä vaaka näytti 95,2kg. -Vaikka nousujohteisuutta on tarkoitus hakea, niin toukokuun kilometrimäärä tullee olemaan alempi koska tiedossa on reilu viikko ilman mitään treeniä (which is nice).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy