Jump to content
Juoksufoorumi.fiSign in to follow this  
Elijas

Märkäpuku

Recommended Posts

Laitoin nyt uuden aiheen märkäpuvusta, vaikka alla oli vasta avattu asiasta aihe.

Löytyykö pääkaupunkiseudulta liikettä jossa voisi käydä sovittaa pukua? Puvulla tarkoitan tässä yhteydessä esim. Blue Seventy, Orca, X2U jne... Bike Blanetissa ei ole pukuja eikä tule! Mielestäni aika heikoissa kantimissa pukujen saanti täällä pääkaupunkiseudulla saati suomessa.

Olen itse tilaamassa briteistä pukua, mutta se koko! Koko taulukot kyllä löytyy, mutta monet sanovat että taulukossa sopiva koko ei ollutkaan se sopivin! On tää vaikeaa!!! No riskillä kaiketi täytyy tilata Blue Seventyn Reaction 2009 vuoden puku. Pukua saa ihan hyvään hintaan 198 eur kyseisestä liikkeestä: http://www.tfn.uk.com/. Jos on halukkaita yhteistilaukseen ottakaa yhteyttä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pituutta 175 ja paino siinä 80kg. Jalat reisistä paksut (pelannut jääkiekkoa 25v.), pitkä selkä ja aika leveä ylävartalo. Eli ei ihan optimaali triathlonistin vartalo!!!! Uskoisin kuitenkin, että M:koon uskaltaa tilata briteistä. Jos ei ole sopiva, menee täällä kaupaksi aivan varmasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blue Seventyn puvut on keskimäärin vähän rotevimmille ja pitkäselkäisemmille leikatut kuin esim. Orca ja 2XU.

Reaction oli mielestäni hieman vaikea saada päälle ja pois, sisämatsku oli jotenkin nihkeän oloista ja kumi kovemman tuntuista.

Muokattu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä kokeilin Blue Seventyä ja Orcaa sillon kun vielä Helsingistäkin niitä sai ja Blue Seventy lähti mukaan. Se oli mukavampi päällä. Orcassa oli (oon nainen) minusta hirmu pienet hartiat ja rintakehä ja tosi tiukka kaula-aukko. Tuntu ettei saanu käsiä pyörimään ja että kuristuu. Oon ollut tyytyväinen tohon 2007 ostamaani Reactioniin (koko naisten WL), se istuu tosi hyvin ja sen kanssa on mukava uida.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti tuo mediumtall olisi nyt sopiva! Jos se ei sovi, myyn sen sitten tällä palstalla siihen 85 punnan hintaan ja tilaan sitten joko M ta ML.

Tulipahan mieleen sellainen, että jos puku ei ole ihan oikean kokoinen, niin uuden tilaamisen lisäksi kannattaa kysyä mitä maksaisi puvun korjaaminen oikean kokoiseksi. Hgi:n suunnalla ainakin FinnSuit Oy (lauttasaari) sekä valmistaa että korjaa sukelluskäyttöön tarkoitettuja märkäpukuja.

Tosin, jos noiden triathlon pukujen hinnat tosiaan pyörii tuolla 85£ hujakoilla niin uuden tilaaminen voi olla halvempaa kuin alkaa puukottamaan vanhaa pukua räätälin työnä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt puku tuli postissa ja vaikutti kyllä sopivalta. On muuten kova työ saada puku päälle!!! Onko normaalia, että puku kiristää ylävartalosta? Tuntuu kuin puku vetäisi lapoja erilleen vois verrata penkkipunnerruspaitaan! Vaikka otin puvun MT:nä ei mielestäni pukuun jää ilmataskuja/ruttuja. Ihmettelen miten saan puvun yksin pois kisapaikalla;))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lainaan tätä topikkia ja ilmoitan myös omasta tarpeesta saada jostain kokomärkäpuku, olen 181/80 normaalivartaloinen.

Tuolta käytetyt-linkistä oli yllättäen omat koot myyty. Uusi kiinnostaa sekä käytetyt. Ihan mikä vaan riittää näin alkuun, kunhan on uinti-tarkoituksellinen puku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy