Jump to content
Juoksufoorumi.fi

3 viikon tauko 2 vkoa kisaan..


LTH
 Share

Recommended Posts

Monenlaisia flunssia on porukoilla ollut kevään aikana. Itse olin parin päivän kuumeessa ja sen jälkeen jäi itsepintaista yskää + keuhkoputki ei tullut kuntoon. Kolme viikkoa meni huilatessa, ensin totaalilepoa, sitten muutamia uintikertoja, vähän kotivoimailua mutta ei askeltakaan juoksua.

Nyt onkin sitten enää 2 viikkoa HRC:ään, tänään kävin kokeilemassa varovasti kävelyä + juoksua. Ei paha, mutta varmoja johtopäätöksiä nykykunnosta on vaikea vetää. Vieläkin on vähän köhää, mutta 2 viikkoa ajattelin jollain ohjelmalla vetää. Onko neuvoa, miten tilanteeseen pitäisi suhtautua. Yleensä olen juossut 3-4 kertaa viikossa tavanmukaisella ohjelmalla, pitkää, tempoa yms. Tavoite oli 2 h tuntumaan, mutta taitaa karata.

Link to comment
Share on other sites

Olen nyt peruuttanut osallistumiseni. Kysymykseni koskikin oikeastaan lähinnä pienessä köhässä harjoittelua. Onko teillä ollut tänä keväänä itsepäistä yskää, keuhkoputken ärsytystä tms. joka on kestänyt viikkokausia eikä tunnu menevän ollenkaan ohi? Oletteko harjoitelleet - minkälaisin kokemuksin?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy