Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Perjantai 24.04 2004


Recommended Posts

pk-6,5km @ 6.00 / 129

+ 1,24km kävely + 50-100m rentoja vetoja.

Yht 7,74km @ 6.10 / 130.

Tämä aamu oli vaihteeksi tosi huono, ei kulkenu ja sykkeet todella korkeella. Keskivkon reipas ja 2 huonoa yöunta + aamujuoksu varmaan teki tepposet. Lopetin väkisin väännön 6,5km kohalla ja kävelin+ otin rennon tuntuisia spurtteja.

No ei aina voi mennä hyvin. Huomenna otetaan rauhallisesti rattaillen 20-22km niin eiköhän se siitä.

Ei kaikki huonoa, keli oli todella hyvä.

Link to comment
Share on other sites

Aaaa!

Viiden viikon juoksuton piina on päättynyt, nyt kevyesti 8,7 km. Nivusvaivat pitäneet mielen maassa ja juoksukengät kävelykenkinä, mutta nyt on otettu tukistusote siitä vaivasta rrrkele. Kreivin aikaan, jäihän tähän vielä aikaa valmistautua vaikkapa Tukholman maratonille.

Kyllä tämä on mahtavaa puuhaa, näinä hetkinä sen tajuaa.

Link to comment
Share on other sites

VK kiihtyvänä 15,7 km (1:14:33, koko lenkin keskivauhti 4:45, ave 168). Eli VR 1 km + 3 km (@5:03, ave 158) ja siitä kiihtyvää 10,2 km (@4:40-4:12, sykkeet välillä 168-186) + VR 1,5 km. Kipakka lenkki. Viimeinen tällainen ennen Yyteriä. Ensi viikolla kaksi JH:n lanseeraamaa kisavauhtisen virittelyä runsas 15 km/kpl, muuten sitten palauttelevaa ja semipitkis.

Upea ilma, 2/3-mittaiset trikoot ja Adizero Adiokset jalassa. Oli juoksupaitakin. Ainakin puolikkaan voisi tällainen 78-kiloinen pullukka noilla Adioksilla vetäistä. Maratossuiksi en vielä taida uskaltaa ottaa. Vaatii fundeerausta. Nyt aukeaa palautusjuoma, joka on samanmerkkinen kuin mahdolliset kisatossutkin. Slainté!

Link to comment
Share on other sites

Jaa näin se on et kunnon flunssa se odotti nurkan takana tuloaan. Nyt on viime lauantaista asti oltu sairaana(yskää,nuhaa,pientä lämpöä), kuumetta kylläkin vaan yhtenä päivänä keskiviikkona. Juoksukilometrejä tällä viikolla tähän menessä puhdas 0. Vielä elää pieni toivo osallistumisesta sunnuntain länsiväyläjuoksuun( vaihdoin jo 17,4kmsarjan 6,5 km). Voi olla et sekin jää juoksematta. En tiedä onko kevään harjoitusohjelma ollut meikäläisen kuntotasolle liian kova jos tää sairastuminen on nyt sitä niin puhuttua ylikuntoa. Mut vähän tää tämmönen masentaa!:garf4:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy