Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Susan Boyle


jouni.makela
 Share

Recommended Posts

Tämä Susan Boyle-lietsonta on mennyt jo ihan käsittämättömiin mittoihin

Oma kritisointi sai erään juoksufoorumilaisen kiivastumaan niin että laittoi minut hate-listalleen, suuret tunteet tai jotain.:fighting0056:

Sensaatio syntyi alle minuutissa ja nyt kaikki maailman päämiehet Ison-Britannian kuningatar ja paavi mukaanlukien haluavat tavat Susanin.

Jay Lenokin voi vain haaveilla tapaamisesta:

1675877_2_jayleno2.jpg

Brittiläinen musiikkikoneisto käyttää muutaman millin Susanin plastiikkakirurgiaan jonka ansiosta Susan liittynee spice-girlseihin.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Mä oon ihan samoilla linjoilla, että paljon melua tyhjästä.

Tässä on vaan tällainen 'From rags to riches' -tarina, mikä kiehtoo suurta yleisöä.

Itsekin kävin kattomassa talenttiohjelman pätkän Youtubesta ja ei kyllä tehnyt mitään vaikutusta. Tai no, vaikutuksen teki naisen ärsyttävä vibra.

Link to comment
Share on other sites

Anteeksi tyhmä kysymys, mutta kuka kumma on Susan Boyle? Olenko täysin pihalla, kun en ole koskaan kuullutkaan. (Selitykseksi ei taida kelvata, että en omista nykyisin televisiota...)

Oikeasti, et halua tietää mutta googlettamalla tuo selviää helposti, en minäkään televisiossa ole tähän ilmiöön törmännyt, lehdet ovat vain pullollaan tätä menestystarinaa, jopa kuivakkaana tunnettu Suomen Ku(i)valehti kommentoi.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Ihmiset on niin ulkonäkökeskeisiä nykyään. Nuori ja kaunis *) nainen samalla lauluäänellä ei välttämättä herättäisi kovin suurta huomiota. Joskus näinkin päin. Oikein hyvin laulettu, mutta ei kuitenkaan mitään mullistavaa.

*) Kauneus on katsojan silmässä, mutta tarkoitan tässä yhteydessä ns. tavanomaisella tavalla kaunista.

Link to comment
Share on other sites

Brittiläinen musiikkikoneisto käyttää muutaman millin Susanin plastiikkakirurgiaan jonka ansiosta Susan liittynee spice-girlseihin.

Ootko varma ettei ole jo käyttänyt? Kuten MBones jo totesikin, tuollainen lauluesitys yhdistettynä klassisen kauniiseen nuoreen naiseen ei olisi ylittänyt uutiskynnystä. Mutta nyt kun meillä oli taitava laulaja jonka ulkonäkö ja tyyli oli "erilainen", niin eikös olisi ollut luonnollista ottaa sitä kaikki irti? Katsojalukujen maksimoiminen ja mediakohun lietsominenhan on kuitenkin tällaisen ohjelmaformaatin ensisijainen tavoite. Laitetaan vähän kulmakarvaimplanttia sun muuta, ja stylistit viimeistelevät paketin sellaiseksi että kontrasti kurkusta tulevan äänen ja laulajan ulkomuodon välillä on maksimaalisen suuri. Näin homma hoidetaan niin että aallot lyövät korkealla pienen Suomen pienessä Juoksufoorumissakin!

Täh, minäkö kyyninen?!

Link to comment
Share on other sites

En tiennytkään että tällaista nyt puuhataan. Tulee niin vähän seurattua. Mulle ei vielä syntynyt varsinaista mielipidettä asiaan.Tulihan tutustuttua tähänkin ilmiöön, josta olin jäädä paitsi ja joka antaa toivoa, että tässäkin iässä voisi hoksata itsessään jonkun uinuvan kyvyn, jolla ponkaista pintaan ja muuttaa elämäänsä. Oivallusta odotellessani voin jatkaa elämääni entiseen malliin.

Link to comment
Share on other sites

Simo Salminen keksi tuon saman jo ennen Boylea... Yhdennäköisyys on ihan silmiinpistävä, mutta Boyle osasi ehkä tehdä hieman paremman kappalevalinnan.

Mitähän nuo formaattiihmiset sanoisi, jos Boyle vatäsisikin tuon Rotestilaulun finaalissa!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Boyle veti hyvin ja on se esitys biisivalintaa myöten aivan täydellinen nappisuoritus. Ainut mikä häiritsee on se kassakoneen kilinä taustalla. Tavallaan kaikki tuo on täysin laskelmoitua. Ei ehkä se että Boyle astuu lavalle, mutta että Joku tekee juuri tuon on enemmän tai vähemmän se mitä noissa formaateissa odotellaan ja tapahtuu kun aikansa on naureltu kaikelle epäonnistuneelle hutulle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy