Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Rasva % ja sen mittaus


Rossari
 Share

Recommended Posts

Tulipa sitten tuolla kuntomessuilla käydessä mittautettua rasvaprosentti kun kerran ilmaiseksi moinen tehtiin 8) . Nyt sitten tuota tulostetta katsoessa rupesi mietityttämään :hmm , että kuinkahan noi prosenttimittaukset oikein on vertailukelpoisia keskenään. Mittaus messuilla tehtiin oikeinkin teknisen näköisellä laitteella jossa seisottiin avojaloin metallilaatoilla ja käsiinkin tyrkättiin jonkinlaiset kahvantapaiset. Kuinkahan paljoin moisessa on eroa pihti- tai muihin mittauksiin, ja mitähän noista tuloksista nyt sitten voi oikein päätellä? Tässäpä näitä tuloksia pähkäiltäviksi: weight 70,1; bmi 22,4 ; bmr 1806kcal; fat 9,0%; fat mass 6,3kg; ffm63,8kg; tbw46,7kg ; ikää45 ja pituutta 177. Tyhmä pääni ei oikein keksi mitään käyttöä noille numeroille :viheltely , keksiikö joku muu? :etsivä

Link to comment
Share on other sites

Messuilla mitattiin allekirjoittaneenkin rasva% ensimmäistä kertaa. Minä kävin tosin vieläkin pelkistetymmässä mittauksessa. Kahvasysteemiin asetettiin ikä 34 paino 82 ja pituus 177 ja sitten vaan kahvoista kiinni ja rasvaprosentiksi saatiin 16, virhemarginaalia +-4%. Laite mittasi rasvaprosentin ilmeisesti samalla systeemillä kuin Rossarin kokeilema avojalkapelikin, mutta muut lukemat jäivät kohdallani vielä arvoitukseksi.

Rasvaprosentti oli ``mittauksen`` perusteella yllättävän hyvä, mutta tarkemmin tulosta analysoidessani havaitsin, että mussahan on 13,120kg PELKKÄÄ rasvaLÄSKIÄ. Sehän tarkoittaa sitä, että jos 1 talitiainen syö paivässä 5g talia, minua nokkimalla 7 talitiaista pysyisi hengissä kokonaisen vuoden :etsivä .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy