Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Veikkausliiga 2009


härvääjä
 Share

Recommended Posts

Miksei tästä ole ennakkovääntöjä, kausi alkaa jo ihan kohta?!

Tasainen sarja tuosta näyttää tulevan. Viime kauden ennakkosuosikit TampU ja TPS tuskin floppaavat toista kautta putkeen, Inter on ainakin nimien puolesta vähän heikentynyt, Honka on ennakkoon aika vahva ja Mustien Kuhnurien miehistöstä on kauden alussa melkein puolet enemmän tai vähemmän loukkaantuneina joten pronssin uusiminen tulee olemaan tiukassa. HJK varmaan haluaa takaisin mitaleille.

Jännää tulee!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

HJK tulee olemaan kova, veikkaan sitä mestariksi vaikken ehkä toivokaan. Honka on lähinnä kakkossijaa ja sitten voi olla tasaista ainakin neljän joukkueen kesken, jopa viiden jos Litti esiintyy Lahden väreissä. RoPS, KuPS ja JJK ratkaisee kolme viimeistä sijaa, hankintojen onnistuminen tulee tuossa taistelussa olemaan ratkaisevaa. Selkeimmin viime kauteen nähden heikentyneitä lienevät Inter ja Haka, selvää parannusta viime kauteen voi odottaa etenkin HJK:lta ja TamU:lta jotka ovat tällä kertaa Lahden edellä.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Mitäs väännettävää tässä on, Inter uusii mestaruutensa ja Honka kakkossijansa. TPS ja TamU taistelevat kolmossijasta ja HJK pelaa 14 tasapeliä ja jää sarjassa sijalle 11.

Meinasin jo kirjotella tähän jotakin, mutta päätin odottaa Kalzan pelinavausta. Maailma on tänä vuonna musta-keltainen. Honka vie, voin sitten lainata asiaankuuluvan huivin Kalzan ensi vuoden avataria varten.

Link to comment
Share on other sites

Liigacup meni sitten TamU:n nimiin, HJK kaatui odotetusti 2-0. Ajoittain klubilaisetkin pelasi ihan hyvin, mutta hyökkäyskalustosta ei näytä löytyvän viimeistelijää.

Kaikein kaikkiaan aika valmiin näköistä palloilua jo, TamU tulee tällä kaudella kovaa. Kärkipäässä on monta kovaa porukkaa, ei tässä voi oikein nostaa ketään ylivoimaiseksi ennakkosuosikiksi. Rautiaisen tepsi varmaan taistelee ihan eri malliin kuin viime kaudella, mutta tuskinpa se mestaruuteen asti riittää.

Inter sai viimevuotisten kovan luokan menetyksien(Hooiveld, Chatto) tilalle vielä kovemmat miehet(Verino, Nyman), mutta kovin myöhäiseen meni hankinnat. Testipelaajia kävikin kymmenittäin talven aikana. Kärjessä vaihteeksi taas kysymysmerkkejä riittää Furuholmin loukkaantumisen myötä, Grotin viimeistelyn täytyy terävöityä paljon viime kaudesta. Jännittävä kausi edessä, mutta toivottavasti lopuksi päästään taas nostelemaan kannua (myös jomman kumman Eurocupin kannu kelpaisi) :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Wau, Poolin miehellä selkeä ja oikea näkemys. :038:

Sydän sykkii Tepsille. Olen kotoisin Varsinaisesta Suomesta, mutta asustelen olosuhteiden pakosta täällä Itä-Suomessa sudettialueella.

Liverpoolin kannattajaksi kasvoin joskus pikkupoikana 80-luvulla. Töllöstä tuli lauantaisin Englannin liigaa ja se oli yksi viikonlopun kohokohdista. Noihin aikoihin Liverpool menestyi ja seurassa vaikutti legendoja nimeltään Bruce Grobbelaar, Ian Rush, Kenny Dalglish ja monia monia muita.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Tiukkaa tulee olemaan mestaruuden uusiminen Interillä eilisen tv-pelin perusteella. Osa toki MIFKin hyvyyttä mutta kyllä Inter oli Bantamoita lukuunottamatta tosi heikko eilen.

Lahden junnumiehistöltä tuloksellisesti hyvä kauden avaus, piste Hongalta on hyvä juttu. Rafael - Kuningas -akselia kentälle odotellessa...

Link to comment
Share on other sites

Aika heikolta näyttää Inter-leirissä, Grot ja Pertot sitten menivät vielä loukkaantumaan. Joukkueessa ei ole oikeastaan yhtään hyökkääjää pelikunnossa.

Eilinen peli oli sysipaska esitys, mutta eiköhän tässä vielä kauden mittaan jotain saada aikaan kun Verino ja kumppanit saavat vähän kiinni Veikkausliigan meiningistä ja oppivat tuntemaan pelikaverinsa. Alkukauden otteluruuhkastakin vaan pitäisi niitä pisteitä kaapia mukaan ettei peliä menetetä heti alussa...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy