Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Paras muistosi joukkuekisasta


Jurpo
 Share

Recommended Posts

Saatanpa tökkästä tämän aiheen väärälle palstalle. Jotenkin oletan, että nämä joukkuejutut menee useimmiten tänne alimatkoille.

Mikä on paras muistosi joukkuekisasta?

Itselläni oli paska tilaisuus olla aina SM-viesteissä se huonoin jätkä. Karsintojen kautta usein nappasin sen neljännen paikan 4x1500 metrille SM-viesteihin. Vaan pashkamaistahan se oli sitten miettiä, että jospa se neljäskin jätkä ois alle neljän minuutin hemmo ois ollut, niin sijaluku olisi kummasti kohentunut.

Eli ei mulla mitään orgastisia kokemuksia näistä viestikisoista ole jäänyt, pikemminkin sapetusta.

Työpaikan ruotsalaisviestissä tietty oli aikoinaan kiva leikkiä sankaria. 1000 metrin ankkuriosuudella kun tuli muutamana vuonna vedettyä oma joukkue voittoon. Mutta eihän se mitään oikeaa urheilua ollut. Semmosta kuntoiluu vaan.

Link to comment
Share on other sites

Vuonna 1984 Kannuksen Uran maantieviestiporukka voitti maantieviestin eka kertaan. Joukkue muodustui kahdeksasta juoksijasta ja osuudet vaihteli 0.8-3.2 kilometriin. Joukkueessa juoksi mun lisäksi Keskiojalan Tuomo ja Timo, Välimäen Pekka ja hänen pikkuveli, Reima Virkkala ja monta muuta kovaa meniää. Muistan kun kisan jälkeen Kannuksen kunnanjohtaja kutsui meidät palkitsemistilaisuuteen kun he olivat meistä niin kovin ylpeitä. Se oli sitä hyvää aikaa silloin. Oli sellainenkin muisto kun juostiin pm-viesteissä radalla 4x800 m matkalla kaksoisvoittoon ja ajat kummallakin joukkueella oli kahdeksan minuutin pinnassa. Sinä vuonna Urassa juoksi 800 m:n matkalla 10 kaveria alle 2.00 minuutin. :heilutus

Link to comment
Share on other sites

Viestiä olen juossut joskus opiskeluaikana Akateemisessa Vartissa, kun puolisoni houkutteli minut yhteen Karjalaisen osakunnan joukkueeseen ankkuriksi. Porukassa ei ollut varsinaisia juoksijoita (en siis minäkään). Ajattelin, että ankkuriosuudesta tulisi helppo - tuskin tarvitsisi edes juosta. Näin varmaan olisikin ollut, jos juoksu olisi kestänyt vain vartin, mutta varaslähdön takia "jouduin" juoksemaan ainakin pari kilometriä. Lähdin matkaan lähes täysillä, kun kuvittelin, että ei tässä pitkään tarvitse juosta. Tuntui aika piinaavalta juosta Senaatintoria ympäri, kun ei ollenkaan tiennyt, milloin juoksu loppuu ja molemmilta puolin vilisti juoksijoita ohitse.

Link to comment
Share on other sites

Mullakin tuli tuosta Ruotsalaisviestistä sellainen muisto mieleen kun Evolla metsäopistojen mestruuskisoissa juostiin sillä matkalla mestaruuteen. Kisan jälkeen tuntui aika pahalta. Vielä tunnin jälkeen kisan sydän hakkas yli sadan lukuja. Syy siihen oli se kun edellisillan juhlinnat olivat venyneet aamutunneille asti. Kisat kun alkoi klo 9.00 niin sitähän oli vielä hutikassa kun juostiin. :ei noin. Niin minähän olin se ankkuri joka juoksi 400 m.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy