Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Reidet jumissa!!


kamali
 Share

Recommended Posts

Harjoittelen Tukholman maratonille, mutta nyt minulla on ollut reisissä tukkoisuutta. Harjoittelin aika mäkisesä maastossa ja sen jälkeen on reidet menneet niin jumiin, ettei pysty juoksemaan juuri ollenkaan.Sykkeet pysyy ihan OK:na, mutta reidet ei pelaa.Mitä lääkkeeksi? Kävellen pitkiä lenkkejä vai totaali lepoa.En ole sitä ortostaattista sykettä mittaillut, kun en tiedä tarkalleen mitä se on ollut kun reidet oli kunnossa!

Link to comment
Share on other sites

Kokeile jollakin salilla juoksumattoa. Helpompi pitää kevyt tasainen tempo joka voisi vetreyttää noita koipia. Itselläni kanssa erittäin mäkinen maasto täällä kotiseudulla ja tuo periaatteessa äärimmäisen tylsä juoksumatto on pelannut kivasti. Musiikki lujalle niin se tunti puolitoista menee nopeasti. Itselleni on ihan uusi kokemus tuo tasainen rasitustaso kun se täällä mäntymetsässä on lähes mahdotonta

Link to comment
Share on other sites

Kokeile miltein heti lenkin jälkeen suihkussa vuorotellen reisiin jääkylmää ja kuumaa vettä (toista 4-6 krt), itselläni tämä ainakin toimii silloin, kuin pohkeet tuppaavat olemaan tukossa juoksun jälkeen.. :thumbsup:

Tämä on minusta hyvä neuvo, siis venyttelyn, kevyen liikunnan ja hieronnan lisäksi. Kylmä/kuuma pitää aina päättää kylmään tai ottaa pelkkää kylmää :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy