Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 29.3


Peksu
 Share

Recommended Posts

Pitkis maaseudun rauhassa 30 km, 5.35/km, avg 127

Osittain juoksentelin teitä, joita ei ollut lumisateen jälkeen kulkeneet muut kuin jänikset. Joillekin teille oli sentään lehdenjakaja ehtinyt ajelemaan jäljet. Sentti tai kaksi uutta nuoskaa lunta teki alustasta hyvin juostavan, kun ei tarvinnut edes pelätä liukastumista. Pikkuisen pilasi juoksunautintoa edellispäivän hiihtelyssä kipeytyneet pakaralihakset. Hieno lenkki kuitenkin mukavassa säässä.

Link to comment
Share on other sites

PK reipas 7,8 km@ 5:15 min./km, ave 157. Enempää ei uskaltanut. Cardiffin linnan takana Bute Parkissa. +10C.

Tuttu paikka, itsekin on siellä vedetty lenkkejä. :thumbsup:

21,1 km/2:35:50/153 keskisyke/1348 kcal/7:23 min km vauhti

Lenkin ekat 3 kilsaa (Talvikkitie + Leinelän metsäosuus) olivat tosi huonossa kunnossa: Vaihtelevasti suuria vesilätäköitä, joita ei voinut kiertää, sohjoa ja lumihankea. Sukat kastuivat aina pahasti lenkin ekalla 3 kilsalla. Onneksi vikat 7,5 km olivat sulaa. Tietysti kun lenkin kiersi kaksi kertaa, niin juoksukelvotonta matkaa tuli 6 kilsaa ja kelvollista matkaa 15 kilsaa.

Lenkin negatiivisin asia olivat siis märät jalat, muuten ei ehtinyt matkan pituuteen kiinnittää huomiota, tai jalkakipuja ei tullut, ainoastaan lopussa pientä pakarakipua. Lämmintäkin oli +5 C, mutta tuulista. Yllättävän monet juoksivat ilman pipoa, itselläni palelee päätä niin kovasti, että nytkin tuntui korvissa viima, vaikka pipo oli päässä.

Kilsoja lisää, mutta maaliskuun tavoitteista jäi noin 27 km puuttumaan (kiitos sairastelun), joka pitää yrittää sitten vain kuroa umpeen huhtikuussa, jolloin toivottavasti vielä JOSKUS tuo lumikin sulaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy