Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kouvolan puolimaraton 16.5-09


Recommended Posts

Viime vuonna piti osallistua, mutta jalat oli vähän juntturassa HCR:n jäljiltä. Ja tänä vuonna taitaa olla Jean Michel Jarren konsertti just samana päivänä.....Ehtishän sitä tietty juosta puolimaran ja palautella sitte konsertissa. Tuota puolimaran reittiä juoksentelin viikonloppuna, suht tasainen lenkurahan se on.

Link to comment
Share on other sites

Käsittääkseni reitti olisi virallisesti mitattu, 21 km 97 m, mittaus Gmap pedometrillä (mitä se sitten tarkoittaakaan...). Tekisi mieleni osallistua, mutta kisa taitaa tulla liian äkkiä sairastelujen vuoksi. Kotimaisemissa olisi kyllä helppo juosta.

Tuossa Gmap pedometer. Vaikka sillä mittaus ei luultavasti heitä kilometriäkään on se silti kaikkea muuta kuin virallinen mittaus, jonka vielä virallisempaan suoritukseen löytyvät ohjeet tuolta.

Link to comment
Share on other sites

Onkos tänne tulossa seppolaisia?Itsellä tarkoitus juosta ensimmäinen "kisa" tuolla.Kyseessä on pienehkö tapahtuma ja osallistumismaksukin on kohtuullinen.

http://kouvolanpuolimaraton.fi/

Oi hienoa, että muistutit! Laitan sen kalenteriini ylös heti ja jos polvet kestää enkä kipiäksi tule, niin todennäköisesti tulen juoksentelemaan. :smiley: Yritän miehenkin houkutella mukaan, niin kaksin aina kaunihimpi!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

http://www.gmap-pedometer.com/?r=1609242

Kaikki suurimmat epätasaisuudet osuvat välille 8-13km, 13-21km välissä ei enää mainittavia ylämäkiä joten hanat kaakkoon siinä kohtaa.

Tossahan toi kerkisi jo tullakkin.Reitillä ei suurempia ylämäkiä.Kuusankoskitalolta käännyttäessä on pieni pätkä hiekkatietä.Reitti on merkattu eilen maalaamalla,ei pitäisi eksyä.

Link to comment
Share on other sites

Varokaa muuten niitä ratakiskojen ylityspaikkoja siinä Ahlmannintiellä. Siellä on 2-3 kohtaa, jossa nuo tavaravaunujen kiskot kulkevat, ja ovat hyvin epätasaisia. Voi helposti nilkka niksahtaa, jos ei ole tarkkana. Muutoinhan reitti on mitä mainioin, ylämäet yms. tuossa aiemmin jo raportoitukin. Tsemppiä sinne - olisin tullut mukaan juoksemaan, mutta aikataulu menisi vähän tiukaksi, kun pitää ehtiä illaksi Jean Michel Jarren konserttiin. Happea vanhaan kotikaupunkiin ja enkkoja rustaamaan!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy