Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Maastojuoksuja 2006


veekoo
 Share

Recommended Posts

Veri vetää metsään. Ihan harmittaa kun aikaisemmat talvet on tullut kelattua tylsiä kävelyteitä kun Kaupin metsistäkin (Tampereella) löytyy talvellakin juostavia pikkupolkuja.

Löytyykös Suomesta mitään maastojuoksutapahtumia syksyn maastoultran (Valkeakoski 23.9) lisäksi. Kevään aikana kiinnostaisi jonkinlainen maastoultran puolikas (30+ km) ja siitä voisi sitten ponnistaa syksyllä pidemmälle reitille.

veekoo

Link to comment
Share on other sites

Nämä menee kyllä syksymmälle.Tampereellahan on Pirkan hölkkä 33km,yleensä lokakuun eka viikonloppu.Ylöjärvellä Hämeen hölkkä 20km,vaativassa harjumaastossa,noin viikko tai pari ennen Pirkkaa.

Maastojuoksusta pidän myös, ja nämä kaksi ovat vakiojuoksuja jo useamman vuoden takaa. Hienoja tapahtumia ja hienoissa maisemissa!!

Molemmat (etenkin Hämeen hölkkä) ovat reitteinä sanoisinko

"vähintäänkin haastavia"...

Ja Pirkasta vielä, että sehän on VALKEAKOSKELAINEN tapahtuma, maali vaan sattuu olemaan Tampereella. Vai mitä roadrunner 8) ?

Link to comment
Share on other sites

Täällä Tammelassa Forssan lähellä on toukokuun alussa Kaukjärven kierros. 7.5 juostavan hölkän reitti kulkee kahdesti Kaukjärven ympäri ja matkaa tulee kahdelle kierrokselle noin 28 kilometriä. Suurimmaksi osaksi reitti on soratietä, mutta myös polkuja ja pururataakin löytyy. Ihan mahdottoman raskas reitti ei ole, vaikka pari jyrkempää mäkeäkin löytyy.

http://www.surffi.net/~jarjun/nocando/kaukjarvi/index.html osoitteesta löytyy lisätietoa juoksusta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy