Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Torstai 19.3


isotee
 Share

Recommended Posts

Vatsatauti, poissa töistä. Aamulla tunti hiihtelyä hienoilla hankikannoilla ja aurinko paistoi. Kelpasi päästellä pitkin ja poikin laajoja peltoaukeita. Iltapäivällä oli pakko pistää eka kerran kuuteen viikkoon lenkkarit jalkaan ja kohtuuvauhtia tunti juoksua. Pakko, kun reilun viikon päästä on ensimmäinen maantiekympin kisa ja vajaan parin kuukauden päässä maraton. Pakko alkaa totuttelemaan lenkkeilyyn. Hiihtäminen olisi vaan niin paljon hauskempaa ja helpompaa. Jospa tulisi motivaatiota uudesta 405:stä, josta tuli tiistaina firmasta ilmoitus, jotta has been shipped.

Link to comment
Share on other sites

Onko tuo stsadilainen versio "on pielly nuhhoo"

Meillä tiällä vielä niin lähelä tuo lunssa, ja ulokonakkii ol niin kova viima etten uskaltanna ku 60min kuntopyöree 113 keskisykkeelä.

Leposykekkin oli jo 44, että kai se on terveempään päin.

En mä tiedä, mutta kehitin tuon sanan flunssan kourissa. Jotenkin kuullostaa hieman lupsakammalta kuin pelkkä flunssa. Slangi on mulle hyvin vieras murre, vaikka vaikutteille olisikin altis usein.

Link to comment
Share on other sites

Vähän erikoisempi lenkura kun tuli odoteltua lenkkiseuraa peräti Kuopiosta saakka ihan väärällä portilla tehtaan kupeessa (1). Sitten kaveri olikin portilla (2), johon menin kun ketään ei kuulunut - myöhässä. Nooh, siitä sitten jatkui kuitenkin puolen tunnin odottelun jälkeen eri porteilla Marttilan lenkillä. Yhteensä 10,75km 53:29 avg 162 max 182.

fr305_19032009.jpg

Seuraavaksi osataan mennä suoraan portilla numeroituna (2) kakkosella =)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy