Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Keitä te olette?


Tyttö

Recommended Posts

Ookkos Juoksu-Unelma HCM:n varrella antamassa ensiapua ja ojentelemassa polvisuojuksia ja nahkahanskoja, kun konttaan maaliin loppumatkan. Ja hyvä olis olla paarit valmiina maaliviivan toisella puolella. :loukkaantunut2 :nauru Ja naureta ei sitten, jos ja kun konttailen... eka marton on näetsen vielä juoksematta, ts. enpä taida tietää itekkään mihin pystyn. Ja vaarallinen oon vain siksi, et oon niin suuri suustani, hehe.

Tsemppiä vaan kaikille oikein hurjasti ja mukavaa naistenpäivää.

Link to comment
Share on other sites

Olen varsin uusi palstalainen ja vasta muutama viesti kirjoitettuna. Hitaasti, mutta varmasti...

Olen reilut parikymppinen tytto. Syntyperainen etelapohjalainen, mutta nykyaan asun ja opiskelen Skotlannissa. Ensi kesana olen valtio-opin ja kv. suhteiden kandi ja sitten eurooppaoikeuden maisteriopintojen pariin. Saapa nahda tulevaisuudessa mita toita paasen/joudun tekemaan. Eipa ollenkaan haittaisi lahtea Brysselin pyorteisiin.

Vapaa-aikaan liittyy olennaisena osana liikunta (lenkkeily, kuntosali, tennis, jooga, pilates ja golfin green card on myos taskussa, vaikka yhtakaan oikeaa pelia ei ole viela takana). Juoksukarpasen pureman sain viime syksyna. Olen kilpailuhenkinen, mutta kilpailen -vain- itseani vastaan. Tasta syysta tarvitsen aina jonkun jipon ja paamaaran pitaakseni mielenkiintoani ylla.

Puolimaratoni on siis paamaara syksylle 2006 ja kokonainen maratoni sitten seuraavana vuonna. Viela ovat juoksuajat -naurettavan- hitaita, mutta toivon, etta kohtalaisen peruskunnon avulla saan ne laskettua itseani miellyttavalle tasolle.

Link to comment
Share on other sites

Hei kaikille....täällä uusi jäsen!

Naisihminen, kilpailen toista vuotta sarjassa N45. Ukkoni kanssa ollaan nyt juostu ja hiihdetty yhdessä yhteisiä polkuja ja latuja pian parikymmentä vuotta. Takana 12 maratonia, yksi 24- h juoksu, yksi 12 h hiihto ja nyt maratonit on juostu ja siirrytty radalle. Hölkkiä kierrellään ahkerasti varmasti ensi kesänäkin. Suuri rakkauteni on kuitenkin hiihto.

Juoksemaan aloin kun menin ukkoni kanssa yhteen ja hän oli jo ennestään harrastanut hölkkäilyä. Lopetin tupakanpolton ja vieläkin muistan sen kun jaksoin juosta viisi kilometriä yhteen menoon.

Lisäksi olen (joskus liiankin) innokas penkkiurheilija tosin eri joukkuelajeja en juuri seuraa. Olen vankkumaton yksilö- ja kestävyysurheilun puolestapuhuja. Yleensäkin olen sitä mieltä, että nykyään media hehkuttaa aivan liikaa joukkue- ja muita ei-niin-perinteisiä urheilulajeja...ja että kaikkien pitäisi harrastaa jos ei nyt joukossa niin ainakin yhdessä jonkun kanssa. Yhdyn Juha Miedon ajatuksiin siitä, että ihmisen tulisi oppia olemaan myös yksin.

Tällä hetkellä "saan" käydä töissä (kunnallisella alalla - paperitöitä ja kahvinkeittoa), mutta takana on useampikin vuosi työttömyyttä. Se on muuten kumma, mutta mitä enemmän oli joutilasta aikaa, sitä vähemmän halutti käydä lenkillä. Nyt taas kun aika on joskus kortilla, sitä laittaa paljon helpommin itselleen oikein aikataulun harrastusten suhteen mm. lenkillä käymiseen???

Kirjoitellaan... :kädet

Link to comment
Share on other sites

Täällä tuore tapaus esittäytyy...

Olen 27-vuotias nainen. Alunperin savolainen, nykyisin kotoisin Helsingistä, naimisissa toista vuotta. Työskentelen suurimmaksi osaksi nuorten parissa, paljon on ilta- ja viikonlopputöitä. Ei omia lapsia vielä ainaskaan.

Juoksusta innostuin, kun muutama kaveri pari vuotta sitten innostui maratonista. Itse tulin vähän jälkijunassa kelkkaan mukaan ja olen nyt menossa ensimmäiselle maratonilleni Tukholmaan.

Muita harrastuksia ovat kuorossa laulaminen ja lenkkeilyä tukevat ohjatut liikunnat kuten Pace ja Body Pump. Joskus on tullut räpsittyä kameran kanssa ja kierreltyä vähän mualimalla. Rakastan etiopialaista kahvia ja tulista ruokaa.

:innostunut

Link to comment
Share on other sites

Tekemisen puutteessa:

Mies, 31v, vaimo, tyttö 6kk, Oulu, yksi marathon(Kempele 2005 4.12), yksi kotirata 50k (tammi06 5.23), alitajunnassa pyörii pitemmät matkat, etenkin maastossa, huolto selässä tyyppiset reissut, muita harrasteita: maastopyöräily, hiihto, muu liikunta, lautailulajit (lumi-, rulla-, laine-), retkeily jne., markkinointitoimistorotta,

Siinä tärkeimmät. Kiitos.

Link to comment
Share on other sites

Täällä kirjoittelee ihan uusi palstalainen, 23-sosiologian opiskelija Jyväskylästä. Gradua väännän ja tarkoitus olisi valmistua kesällä.

Juoksua oon harrastanut on-off-tyylillä pari vuotta, lisäksi spinningiä, kuntosalia ja mitä muuta nyt on sattunut huvittamaan. Juoksukärpänen puraisi kunnolla viime syksynä Ranskassa. Puolimaraton pitäis käydä kirmaamassa nyt keväällä/kesällä.

Opiskelun ja juoksemisen lisäksi mun elämään kuuluu avomies ja kaksi koiraa. Toisen koiran, energiaa uhkuvan kettuterroristin kanssa tulee lenkkipolkuja tallattua, se on hyvä vetoapu! Ens syksynä olis mielessä canicross (eli koirajuoksu)-kisoihin ilmoittautuminen. Muita koiruuden kanssa juoksijoita? 8)

Link to comment
Share on other sites

Onpas mukava kun joku toinenkin muistaa vielä Peyton Placen, ainakin nimeltä. Minä en sitä paljon nähny, eihän meillä ollut edes TV:tä, mutta joskus kylässä käydessä. Lantun kanssa samaa mieltä, että riparilaisten porukassa ollaan.

Muistaakseni vanhalla forumilla olen esittäytynytkin, mutta kertaushan on opintojen äiti. Siis; olen 62 v mummo pohojanmaalta. Minulla on kolme lastenlasta, kissa, kaksi koiraa (shih tzua) sekä 1 poika ja 1 tyttö (molemmat jo lentäneet omiin pesiinsä) ja yksi aviomies, jonka kanssa yhteistä taivalta tulee syksyllä täyteen 38 v.

Harrstan kuntourheilua; mm hiihto, rullaluistelu ja tämä hölkkä, joka tosin oli monta vuotta katkolla ennen 2004 syksyä. Takana kolme puolimaraa ja kaksi kokonaista, kaikki kesältä 2005. Paras aika maralta vähän alle 4 tuntia ja puolonen jotain 1:47 ja risat. Penkkiurheilua harrastan: yu ja talvilajit menevät, mutta joukkuepelit eivät kiinnosta eikä formulat.

Muita harrastuksia neulominen (villpuserot ym), maalaaminen(inspiraatiota tarvitseva) sekä tämän tietokoneen kanssa leikkiminen (valokuvien ja musiikin kanssa sekä mm tarzan ja aku ankka pelien peluu).

Iltalukemisiani ovat aku ankka lehdet ja taskukirjat.

Eli siis täysin laho latvasta oleva :tökkiminen mutta fyysisesti terve :sydän , ei löydy lääkekaapista pillereitä.....onneksi!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Mä olen eksynyt pääkaupunkiseudulle pohjois- kymenlaaksosta, sieltä mistä tehtaat lopetetaan. Työn perässä. Työ on nuorten parissa tehtävää kasvatustyötä. Harrastuksiin kuuluu juoksun lisäksi hiihto ja laskettelu, elokuvissa käynti, lukeminen ja musiikki soi myös ahkerasti kotona. Asun avomiehen kanssa kaksistaan. Ja olen siis nainen ikää on mittarissa 24 vuotta. Et tämmöin tavalliin ihmiin. Ja tuossa syy miksi en omalla murteella kirjoita... 8)

Link to comment
Share on other sites

:heilutus Pistetäänpäs heti näin rekisteröitymisen jälkeen pieni esittely itsestäni tänne. Eli olen 33v mies turusta, muuten terve (jos ei lasketa että polvi on leikattu 3 kertaa tähän mennessä ja nilkasta viime joulukuussa kiristettiin pari nivelsidettä ja ylimääräiset luunpalat poistettiin jne.). Juoksua en ole kovin kauaa harrastanut, johtuu siitä että entisenä joukkue urheilijana tuli jostain syystä nuorena sellainen kammo juoksua kohtaan, saattoi johtua niistä pakollisista kesätreeneistä joissa oli ns. pakko käydä lenkillä. Mutta nyt kun ikää on tullut lisää ja kiloja ja perhettä ja elämän kokemusta jne. niin on tuo juokseminenkin alkanut kiinnostaa. Haaveena olisi joskus juosta maratooni ihan alusta loppuun saakka.

Link to comment
Share on other sites

Koska en yleesä tule avanneeksi tätä otsikkoaluetta, oli mukava yllätys havaita että Kaiuskin elää (ja juoksee) vielä:-)

Minua kuvannee parhaiten se, että minua jo ihmetyttää ja ärsyttää miten pitkälle Suomi ja koko maailmakin tuntuu olevan täysin rakennettu minua nuorempien ihmisten ajatusmaailmaa myötäileväksi ja että ko. ihmisryhmä vaikuttaa minusta useimmiten joko käsittämättömän tyhmältä tai vain käsittämättömältä...

Kerran kauan sitten olin kiihkeä nuori mies, joka osti maailman parhaat äänilevyt ("Raw Power" ja "Horses") niiden ilmestymisvuosina (ja näki Iggy Popin ja Patti Snmithin Kulttuuritalolla), mutta nyt olen tylsä keski-ikäinen mies, jolla on perhe ja toimistotyö ja joka voisi odottaa elämältään lähinnä eläkeikää ja eturauhasen liikakasvua, ellei olisi juoksemista ja ikäluokkasarjoja.

Harrastuksista ei voi oikein puhua - juoksuhan ei ole harrastus vaan pahe tai sairaus:-) - mutta sellaisina voisin mainita television katselun, autoilun ja sängyssä lukemisen aktiivisen välttelyn. Italiaa olen yrittänyt tai aikonut yrittää opetella viimeiset viisi vuotta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy