Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 13.3.2009


Herra47
 Share

Recommended Posts

  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

VK 8,2 km, kihtyvävauhtisena (5min./km => 4:40 min./km). Sykkeet jossakin 168-170 -tietämillä (hifistelen vasta illalla). Hyvä lenkki, heräsi työpäivään. Huomenna kevyttä ja su pitkis. Mukavaa viikonlopun alkua!

Minulla ei kyllä ole ikinä onnistunut minkäänlaiset vk-lenkit heti aamutuimaan. Lyhyet vedot ovat kyllä joskus kulkeneet, mutta tasavauhtinen reipas tai kova on aina ollut ihan kamalaa ja hidasta.

Sitten asiaan. Töissä meni viime yönä vähän pitkään ja oli normaalia rankempaa, enkä paljoa unta saanut. Niinpä arvelin päivän menevän treenien suhteen levoksi tai korkeintaan kevyt palauttava lenkki voisi sopia. Lähdin sitten lyhyelle, kevyelle palauttavalle lenkille. Tulos: 10x30sek/90sek + 10x1min/1min vedot. Viimeinen minuutin veto jotain 3:30/km loskassa. :035: Nyt on erittäin palautunut olo.

Link to comment
Share on other sites

Lepopäiväksi meni, vaikka niin oli tarkoituksena mennä hiihtämään. Aamulla heräsin psykedeeliseen migreeniin, oli hilkkua vaille ettei tarvinnut lähteä piikkiä hakemaan. En olekaan 5 vuoteen oksentanut migreenissä, ei ollut kivaa.

Terveisin, edelleen "lasi"päänä.

Ps. Mutta huomenna menen hiihtämään, nih!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy