Jump to content
Juoksufoorumi.fi

26.10.2005 Ensimmäinen talvimyrskypäivä


Ellu
 Share

Recommended Posts

Johan oli tuulella voimaa ja lunta tuiskus ihan vaakasuoraan! Ei ollut meidän firman naisten pukukopissa ruuhkaa tänään!! :lol:

Aloittelin taas päivän juoksemalla töihin, 10 km ja hiukan alle tunnin verran siinä kesti. Viimeisellä suoralla tuntui, että menee enemmänkin taaksepäin, mutta perille päästiin... Aikamoista puskemista oli!

Iltapäivällä taas sama vanha kuvio eli kävellen töistä kotiin 7 km ja tunti. Joskos sitä vaikka vähän venytteliskin illalla... :viheltely (Ks. Maratonharjoittelu -> Kuinka usein venyttelette?)

Link to comment
Share on other sites

Aamulla ( vielä vapaapäivä! ) 10 km hiihtoa 4,30 / 143 ja päälle 2 km juoksua 5,10 / 149. Illalla punttisaliin.

Ellun viestistä tuli mieleen yksi juttu: Etana on 20 metriä syvän kaivon pohjalla. Se kiipeää 3 metriä päivässä mutta yöllä levätessään valuu 2 metriä alaspäin. Montako päivää kestää, että se pääsee ylös kaivosta?

Link to comment
Share on other sites

Tämä päivä onkin ollut rälläkkää. Olen jo 2 kertaa käynyt kaupungissa mutkan ja kohta lähden kolmannen kerran kun menen töihin (matkaa mutkalle aina 50 kilometriä)

Siinä välissä käväisin rivakan 4 kilometrin lenkin ja sen jälkeen hiukka mahalihasjuttuja ja venyttelyä. Imuroiminen yms. tehtiin myös rivakoilla liikkeillä, joten tuli sitä arkiliikuntaakin.

Link to comment
Share on other sites

Aamulenkille piti lähteä, mutta nyt oli niitä harvoja kelejä, jolloin en lähde, jos ei ole pakko. Joka askeleella lentävä loska on sellaista, jota meikäläinen ei siedä.

Jotain "kunnollista" oli kuitenkin tänäänkin tehtävä, joten päätinpä suunnata Kivihakaan luovuttamaan pussillisen verta. Nyt on juoksujen kannalta aivan otollinen aika verenluovutukselle. Suosittelen kaikille juoksijoille nyt kauden päätteeksi käymistä paikallisessa veripalvelupisteessä hyvällä ja erittäin tärkeällä asialla. Siitä tulee vähintään yhtä hyvä mieli kuin kunnon juoksulenkistä :D

Link to comment
Share on other sites

Lepoa meinasin myös pidellä, mutta taitaa pyörä kutsua illalla, tarvii saada tuo jalka oikein kipeäksi ennen lääkäriin menoa.

Etana on 20 metriä syvän kaivon pohjalla. Se kiipeää 3 metriä päivässä mutta yöllä levätessään valuu 2 metriä alaspäin. Montako päivää kestää, että se pääsee ylös kaivosta?

kyllä tohon taitaa ainaski 18pv mennä jos ei kuole nälkään tai huku ennen

Link to comment
Share on other sites

Kun aamulla pimmeenpäissä lähtee, ei säätä huomaakaan. Tällä ajatuksella läksin aamuseitsemältä ulos seurailemaan summittaisesti Mikkelin maratonin puolikkaan reittiä ja tulin parin tunnin päästä takaisin. Ennen auringonnousua ei ollut heikkoakaan, mutta sitten tuuli yltyi (ja kivasti puski vielä sopivasti etuoikealta). Sen verran kovaa tuiskusi ja samalla vielä maha alkoi oireilla, että yksi suunnilleen kymmenen minuutin kiekka jäi tekemättä. Loppupätkää en ollut ajatellutkaan.

Ennen lähtöäni huomasin, että lenkkareideni pohjat alkavat olla jo melko sileät. Alkoi harmittaa, etten eilen Kuopion Intersportissa käydessäni innostunut enemmän 69,90 euron Adidas Supernova Controleista. Samalla mallilla joskin vanhemmalla vuosikerralla olen juossut, mutta Kuopiossa myynnissä olleiden oranssisävyisten kenkien pohjassa on sellaiset pienet pyöreät muovirenksut, joista minulla on sellainen kokemus, että hiekoitetulla pakkasväylällä juostessa ne narskuvat ikävästi. Kengät täytyy laittaa vaihtoon.

Statistiikka: 1.54.02 - 148

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy