Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Rooman maraton


Guest Tuulitukka
 Share

Recommended Posts

Olin viime vuonna lomailemassa samaan aikaan tapahtuman kanssa.

Eipä se juurikaan häirinnyt lomailua...tuli vaan kova juoksukaipuu siinä juoksijoita katsellessa.

Muuten,siellä maratoniin saa käyttää aikaa 8 tuntia ja viimeiset tulivat maaliin siinä ajassa, samalla kun heidän perässä tuli noin 10-15 järjestäjien autoa reitin varrelta.

Kaikki autot soittivat torvia joten fiilis oli huipussa viimeisilläkin :)

Ihana kaupunkihan se on!

Link to comment
Share on other sites

Osallistuessani Rooman maratonille vuonna 2006 oleilin Roomassa asuvan italialaisen ystavattareni luona. Han on asunut koko elamansa Roomassa eika harrasta juoksemista.

Hanelle koko maratoni oli aivan uusi kokemus, eika han ollut koskaan aiemmin huomannut koko tapahtumaa ! (: eli kylla sinne Roomaan sekaan mahtuu... mutta ei ehka kannata ajoittaa Colosseumilla vierailua sunnuntaiksi, ellei halua valttamatta nahda maratonia.

Nauti Roomasta !! Se on UPEA.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Colosseumillahan me juuri maratonin aikaan ja upeaa oli !! Pikkaisen vain jouduimme kiertämään aitojen takia, että päästiin juoksureitin läpi kohteeseen, mutta tulihan samalla katsottua juoksua ja fiilis oli huippuhyvä. Kannustushuudot olivat mahtavat. Olipa muuten UPEA kaupunki ja tuo upea -sana ei riitä yhtään kuvaamaan todellisia fiiliksiä, kun kaikki oli niin käsittämättömän taivaallista.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Hm täytyy tutkailla uudestaan, mutta: tunnen itseni nyt idiootiksi. olen osoiteessa http://www.maratonadiroma.it/ ... yläpalkin alta löytyy tieto Maratona di Roma 16 AceaElectrabel (ei aktivoidu vaikka painaa hiirellä). Oikealla p uolella on tiedot write us ja registration to the news letter. Tällä saa uutiskirjeen ei muuta. Jos painaa eri kielten lippuja, ei myöskään tapahdu mitään. Olenko tyhmä, vai käytänkö väärää selainta, vai onko homma sold out?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy