Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Marathon du Medoc


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Mä olen menossa omatoimella. Toulousen kautta (vajaa pari satkua Medocista about). Minimi millä sinne ulkomaalainen pääsee on ottamalla paikallisen matkatoimiston kautta paketin joka sisältää osallistumisen ja 2 yön majoituksen on 229 €. Lentoja saa halvimmillaan Toulouseen alle 200 € (lufth) ja siitä täytyy tietysti päästä tuonne Bordööhön. Eli kyllä se nyt aika paljon halvemmaksi tulee kun toi SMTn alk 1345 € / turpa hinta :thumbsup: Oma budjetti 5 vrk reissulle taitaa mennä alle tonnin sisältäen viinitkin...

Link to comment
Share on other sites

Pari viimeistä vuosta on juostu Lanzalla mutta Medocissa tuntuu olevan hyvä meiniki. Olisi kiva kokeilla omatoimisuutta. Viikon matkaa havittelemme, jos vaikka säät suosisi:) En ole katsellut karttaa mutta ilmeisesti Bordeau on lähin kaupunki. Pastapartyyn tietenkin tähdätään, jotta saadaan lataus kuntoon. Tolouse tuntuu olevan vähän kaukana.......

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan tekemässä omatoimimatkaa Medociin? Tuleeko halvemmaksi kun SMT:n vastaava. Mikä on reitti ja hotelli tällaisella matkalla.

Kävimme lajitovereiden kanssa v. 2007 Medocin maratonilla. Lensimme Finnairilla Pariisiin ja siitä Lufthansalla Bordeauxiin, jossa meillä oli 4 vuorokauden majoitus. Lennot edestakaisin ja ko. majoitus maksoivat n. 800 euroa. Koska Medocin maratonin lähtö- ja maalipaikka (kylä nimeltään Pauillac) on n. 50 km päässä Bordeauxista pohjoiseen, vuokrasimme auton, jota käytimme kaikessa liikkumisessa. Auton käyttö ja kuskista sopiminen on tietysti uhrauksia vaativaa, kun on kyse viinimaratonista, jossa ei ole muuta urheilujuomaa tarjollakaan. 4 vuorokauden jälkeen ajelimme vielä 3 päivää Etelä-Ranskassa, mm. Baskimaassa lähellä Espanjan rajaa.

Tuo Medocin maratonkokemus on varmasti paras ja mieleenjäävin kaikista juoksukokemuksista. Jos haluat hieman aistia sen tunnelmia, niin käypä tsekkaamassa kuvakavalkadini (160 kuvaa !) osoitteessa:

http://www.flickr.com/gp/11864839@N04/927H27

Huomaa erityisesti juoksuasumme...:icon_redface:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

No nyt on Medocia varten jo riittävästi tankattu (punkkuja) ja kohta täytyisi alkaa reenaamaankin. Mielikuvaharjoitteita on tosin tehty viljalti. Eräänä + merkkisenä asiana voin todeta, että mulle näköjään sopii tuo juoksemattomuus (hölkäämättömyys??) reenimuotona. Tänä vuonna 58 km (7 lenkkiä) alla ja pk vauhti on korjaantunut kaikkien aikojen enkasta (v.2004) 30 sek / km :026:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nyt on kyllä juhla ja juhannusaatto ja joulu ja synttärit ja kaikki samana päivänä :026: En ole tuota Medocin aluetta aiemmin kartasta katellut ja juuri hokasin, että eräs Cognacin aluehan on aivan vieressä. Eipään tullut vapaa-ajan vietto onkelmia kisaa seuraaville päiville... :happy0167:

Viikon kun siellä maran jälkeen viettää, niin kotona voikin liittyä heti AA-kerhoon.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dodii, nyt on sitten viimeistelyreeni Medociin tehty ja asiallisesti kulki :voitto: Juoksukilometrejä tuli selvästi enemmän kui viime vuoden tukholmaan (170) kun nyt meni yli 250 ja saattaa vielä tulla 12 km lisääkin:Bolt:

Eli tästä lähdetään seuraavalla suunnitelmalla:

a) käsijarru päällä 28iin asti ja siitä ennätysaikaan 3.33,33 maaliin

tai

B) reippaasti 28iin asti ja sitten kävellen joka juottopaikan kautta maaliin = hyvässä nousussa 42.195m kohdalla :icon_pidu: ja aika on vaatimatonta tasoa 4.38,01.

Edellisten todennäköisyydet ova 20/80/40/1/99 %:ia jomminkummin ja jotenniipäin - ens viikon la iltapäivästä sen tietää :viheltely:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy