Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 3.3.2009


markku50
 Share

Recommended Posts

2 viikon flunssatauon jälkeen 10 km kevyttä juoksua Espoon sisäradalla. Lämpö ollut nyt melkein viikon 37 pinnassa, tarkoittaen vajaan asteen verran koholla. Kurkkutorvi alkaa olla kunnossa, ja muutenkin voimat alkaneet palautua. Juoksu ei tuntunut hullummalta, eikä lämpö noussut lenkin jälkeen.

Muokattu
virheen korjaus
Link to comment
Share on other sites

Aamulla huonosti nukutun yön jälkeen 5,8 km, 5:23/km, avg 124. Ei se sykkeissä näkynyt, mutta kyllä huomasi, että ei ollut kunnolla levännyt.

Illalla 15,5 km, 5:34/km, avg 125. Melkoisessa pöpperössä sai paikoitellen juosta, vaikka yritin etsiä reitin, joka olisi todennäköisimmin aurattu.

Näin se tuli taas treeniviikko avattua kevyillä pk-lenkeillä. Nyt vaan toivoo, että uni tulisi paremmin silmään kuin viime yönä.

Link to comment
Share on other sites

10km / 5:20 / 152 . Oli tarjolla kiiltäväksi hiotusta kevyenliikenteenväylästä kunnon taikinaan kaikenlaista alustaa. Pienet mustat jyrsijät saattelivat Turuntiellä Lippajärven rannan tuntumassa, ammattilainen kutsuisi niitä varmaankin päästäisiksi? Lopun n. 250m mäki "täysillä" kunnon puurossa lipsutellen. Akillekset naukui ja reidet huusi hoosiannaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy