Jump to content
Juoksufoorumi.fi

su 1.3


 Share

Recommended Posts

Meinaa olla hieman kuuppa sekaisin aikaerosta - kolmesta asti olin hereillä ja päätin sitten valoisan tultua lähteä hipsuttelemaan pitkistä. Tuloksena 23 kilometriä Espoon ja vähän Helsinginkin puolella.

Kuka tunnustaa tulleensa pohjois-Lauttasaaressa vastaan ja moikanneensa? Ihan meinas mennä pasmat sekaisin, enkä ehtinyt vääntää kuin hymyn naamalle :)

Link to comment
Share on other sites

20,55 km/2:28:00/153 keskisyke/1296 kcal/7:12 min km vauhti

Alunperin piti kiertää kaksi kertaa Vantaan Vanha Mara 20 km (ilman Koisotien pätkää). Ollessani Valkoisenlähteentiellä, sama reitti alkoi kyllästyttämään, etenkin kun olin vetänyt sen eilen ja päätin lähteä vaihteeksi Uudelle Vantaan Maralle.

Vanha Mara oli aikamoista kuoppamerta suuressa osin, eikä Uusi Mara ollut sitä parempi. Vasen jalka muljahteli ikävästi vinoon kuopissa nastoista huolimatta ja sain pienen vamman nyt vasempaan päkiään. Lisäksi uuden maran yhdessä kohdassa luulin, että joudun juoksemaan ladulla; onneksi sivusta löytyi pikku kinttupolku.

Ekalla kiekalla sykkeet olivat noin 146 keskisykettä, mutta nousivatkin sitten toisella keikalla, lieneekö sitten reitin uutuudenviehätys?

Vastaan tuli peräti 2 juoksijaa ja kaukaisuudessa häämötti kaksi juoksijaa eri reitillä, sen sijaan hiihtäjiä oli taas laumoittain liikenteellä.

Helmikuun kilometritavoitekin tuli tänään maaliskuun 1.päivä täyteen päivän myöhässä "a day late and a dollar short".

Link to comment
Share on other sites

15.43 km / 90 minuuttia, ja uimaan päälle. Lähtiessä oli iltapäiväaurinko, -2C...ja maalissa -7C ja hämärää jo. Yllättävää, miten paljon olosuhteet muuttuivat, ja miltä se juuri tässä tilanteessa tuntui. Meni nimittäin "kovaksi", kun tuntui että keuhkot jäätyy... kaikkea sitä kanssa.

Muokattu
Kilsat pielessä... :)
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy